27. oktober 2019

Kent Nielsen: Vi viser karakter

Kent Nielsen: Vi viser karakter

Der var roser til holdet og til målmand Rafael Romo efter 1-1 kampen mod Hobro IK.

Silkeborg IF tog søndag middag sæsonens 7. point, da holdet spillede 1-1 på DS Arena i Hobro.

Det skete efter en blandet kamp, hvor SIF i perioder styrede begivenhederne, men også til sidst måtte være særdeles tilfredse med det ene point, efter Hobro i slutfasen kom rigtig tæt sejren.

– I perioder føler vi, at vi havde kampen, hvor vi gerne ville. Vi mangler dog lidt skarphed og held for at få mere ud af det. Til sidst havde de dog muligheden for at tage sejren, så vi skal være tilfredse med det ene point, lød det fra Kent Nielsen efter kampen.

SIF-keeper Rafael Romo fik til sidst en hovedrolle i kampen, da han med flere gode redninger sikrede SIF det ene point. Noget som også blev bemærket hos SIF’s cheftræner.

– Efter en shaky start er det også ham, som kommer ud og blander sig omkring deres dødbolde, hvilket er med til at stresse dem lidt. Det er en dygtig målmand vi har, og det er vi glade for, lød det fra Kent Nielsen om venezuelaneren.

Det tidlige åbningsmål til hjemmeholdet kunne Kent Nielsen dog godt have undværet. Måden SIF-holdet kom tilbage i kampen på, var dog til gengæld noget, som den rutinerede træner var tilfreds med.

– Vi viser noget karakter. Vi sled os ind i kampen og har også nogle gode perioder i første halvleg. Så det var i orden, at vi fik udlignet, konstaterede Kent Nielsen efter kampen.

Næste opgør for SIF og Kent Nielsen er næste mandag, når SIF-holdet hjemme tager imod Brøndby. Du kan købe billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen