18. juni 2020

Kent N.: Vi var ikke dygtige nok i afslutningerne

Kent N.: Vi var ikke dygtige nok i afslutningerne

Selv om det blev en kamp uden mål i Lyngby torsdag aften, slog SIF-træner Kent Nielsen bagefter fast, at ingen af holdene prøvede at fedte et point hjem.

Kent Nielsen fandt fodboldspillet forunderligt efter at have oplevet 90 minutter uden mål i Lyngby torsdag aften. Foto: Ulla Myrhøj.

– Fodbold er forunderligt. I dag havde vi vel lige så mange chancer, som mod OB i mandags. Men det mest effektive hold vinder i fodbold, og i modsætning til i mandags manglede vi effektiviteten i dag. Vi var ikke dygtige nok foran Lyngbys mål.

Det konstaterede SIF-træner Kent Nielsen efter torsdagens 0-0 kamp i Lyngby. Selv om SIF havde fortjent at vinde efter en god 2. halvleg med masser af chancer til at afgøre kampen, men SIF-træneren kunne alligevel finde en smule trøst.

– Når ikke vi var dygtige nok til at afslutte, så er det trods alt rart at se, at der nul på måltavlen ud for Lyngby, konstaterede han efter at SIF for anden kamp i træk holdt nullet. Det var samtidig blot anden gang i hele sæsonen, at det skete.

– Det var en kamp, hvor ingen af holdene prøvede at fedte sig igennem, så ét er resultatet, noget andet indholdet. Jeg er tilfreds med 2. halvleg, hvor vi skabte mange muligheder, som vi dog ikke fik gjort færdige. Men vi bragte os i en situation, hvor vi kunne have vundet, sagde Kent Nielsen, der samtidig holder fast i den mulighed, der stadig eksisterer for at overleve.

Den første forudsætning for at det skal lykkes er at SIF indhenter SønderjyskE, der er 10 point foran med fire kampe tilbage. SIF og SønderjyskE mødes i de næste to kampe, så her er planen enkel.

– Vi går selvfølgelig all in i de to kampe – og det gjorde vi i øvrigt også i dag. De indskiftninger, vi foretog, var alle offensive, og vi skabte også muligheder. Men som sagt: Vi var ikke dygtige nok. Jeg mener dog, at indsatsen var ok. I de seneste 7 kampe har vi kun indkasseret et enkelt nederlag, opsummerede Kent Nielsen.

SIF møder SønderjyskE på JYSK park søndag kl. 14.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen