2. september 2023

Kent N: “Vi skal have samme disciplin som mod FCN og FCK”

Kent Nielsen roser oprykkerne fra Hvidovre IF og ser frem mod en svær kamp for tre point på JYSK park søndag.

Silkeborg IF kommer med sejre over FC Nordsjælland og FC København i bagagen, men søndag klokken 14.00 venter der en helt anden opgave, når Hvidovre IF kommer på besøg på JYSK park.

Kom på stadion og støt drengene ved at købe billet her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Men cheftræner Kent Nielsen forventer på ingen måde, at oprykkerne kommer til Søhøjlandet for at grave sig ned.

– Nej, det bliver en anderledes opgave, fordi vi skal lykkes med nogle andre ting end mod FCK og FCN, men Hvidovre spiller friskt til, og de vil også gerne op i højt pres. De har en fornuftig boldbesiddelse og er meget levende i deres måde at angribe kampene på. Fuld respekt for det, og de gør det rigtig godt på deres gode dage, siger Kent Nielsen og åbner lidt på klem for taktikken mod søndagens modstander.

– Vi skal prøve at udnytte den ubalance, som kan opstå i deres spil, og så skal vi spille hurtigt, når vi har bolden og være fuldstændig lige så disciplinerede både offensivt og defensivt, som i de to seneste kampe mod FCN og FCK.

Husk, at vi får besøg af Henrik ’Tømrer’ Pedersen og Peter Lassen i fanzonen søndag. Fanzonen åbner som altid to timer før kickoff.

Lyt til vores legende-podcast med Tømrer og Lassen her.

Mens SIF var undertippede i kampene mod både FCN og FCK, så må hjemmeholdet påtage sig favoritrollen på søndag, hvilket Kent Nielsen også gerne gør.

SIF-chefen påpeger dog, at han på ingen måde tager let på opgaven.

– Omverdenen forventer, at vi bare går ud og tager tre point. Det er fair nok. Vi er favoritter, men tingene er lidt mere komplicerede her fra min stol. Staben og spillerne i SIF havde større forventninger til, at vi kunne rejse til Parken og få tre point, end omverdenen havde, ligesom vi måske kan forudse flere udfordringer mod Hvidovre på søndag, end omverdenen kan.

– Det er sådan, fodbold fungerer, men jeg tager kampen mod Hvidovre meget seriøs, og jeg forventer et tæt opgør, hvor vi skal gøre vores absolut bedste for at få tre point, lyder det fra Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen