16. august 2019

Kent N: Vi skal have coolness og kvalitet

Kent N: Vi skal have coolness og kvalitet

For første gang i sæsonen kommer Silkeborg IF ind med point i bagagen, når holdet søndag møder SønderjyskE.

Silkeborg IF skal søndag forsøge at hente sæsonens første sejr, når SønderjyskE gæster JYSK park. En kamp som gerne skulle vise, at SIF-holdet kan fortsætte den spillemæssige fremgang, som holdet har vist i de seneste par kampe.

– Vi har mindet os selv om, at vi kommer med to rigtig fine kampe, hvor vi har vist, at vi også kan gøre os gældende på banen, hvor modstanderne har det svært, fortæller holdets cheftræner, Kent Nielsen.

SIF har haft et godt tag på søndagens modstander, hvor det i de seneste fem indbyrdes kampe er blevet til to sejre og tre uafgjorte. I trænerduellen mellem Glen Riddersholm og Kent Nielsen er det også sidstnævnte, som har det bedste udgangspunkt. Ti sejre i 18 indbyrdes kampe er det blevet til for Kent Nielsen, som dog helt sikkert hellere havde foretrukket at have de otte point, som Riddersholm og SønderjyskE har skrabet sammen i de første fem runder af 3F Superligaen.

– Det er et meget dynamisk hold. Der er stadig den der hidsighed i omstillingerne og presspillet, og så har de fået nogle ind, som også godt vil spille lidt, fortæller Kent Nielsen, som håber på, at SIF-holdet kan finde nogle af de samme takter frem fra Nordsjælland-kampen.

– Når SønderjyskE kommer med deres hidsige pres, så skal vi være gode til at finde løsninger og være cool. Så skal vi have noget kvalitet i vores spil, så vi kan spille os fri af det, fortæller cheftræneren, som forventer en underholdende og livlig kamp for de forhåbentlig mange fremmødte tilskuere på JYSK park.

– Jeg tror på, at det bliver en levende kamp. Vi skal nok få vores muligheder, men jeg er også sikker på, at SønderjyskE ser muligheder i kampen, slutter Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen