30. august 2020

Kent N.: Vi kan bruge sejrene til at blive endnu bedre

Kent N.: Vi kan bruge sejrene til at blive endnu bedre

Kent Nielsen advarer mod at lægge for meget i test-sejrene, hvor SIF søndag vandt den tredje på stribe over FC København i Telia Parken.

Kent Nielsen var tilfreds med det meste af det han så fra sit hold i Telia Parken søndag eftermiddag, da det blev til en sejr på 3-1 over FC København.

– Det var en fin og tæt kamp. Generelt var det et opgør uden mange chancer, men jeg synes, at vi spiller godt, når vi har bolden, og vi gjorde det også svært for FC København, når de havde den. Selv om de pressede os i perioder af kampen, var vi godt organiseret. Som hold leverede vi en god kamp, slår Kent Nielsen fast.

Svenn Crone scorede de to første mål i den 3. af de 4. halvlege på 20 minutter, som kampen blev afviklet med – det første efter et fint omstillingsspil og det andet efter et flot gennemspillet angreb, mens FCK kom igen efter en time, da Kent Nielsen foretog en stribe udskiftninger. Bl.a. kom SIF’s nye hollandske målmand, Stan van Bladeren, i aktion i stedet for Oscar Hedvall, og det centrale forsvar med Anders Hagelskjær og Frederik Alves blev også vekslet med Jeppe Gertsen og endnu et nyt ansigt i SIF, Joel Felix.

Men selv om FCK fik reduceret til 1-2, var det SIF, der scorede kampens sidste mål ved indskiftede Niclas Holm Pedersen. Han havde erstattet Magnus Mattsson, der var løbet tør for kræfter efter at have været med fra start for første gang i halvandet år.

SIF har nu vundet tre test-sejre på stribe, alle over hold fra 3F Superligaen – 3-1 over SønderjyskE, 2-1 over AaB og altså 3-1 over FC København.

– Man skal ikke overfortolke resultater i træningskampe, men selvfølgelig heller ikke underkende værdien af sejre. Vi har i de tre kampe vist, at vi kan håndtere hold, der går på os og presser os højt. Det tager vi med videre velvidende, at vi kommer ud for kampe, når turneringen går igang, hvor kampforløbet bliver et andet i perioder. Vi skal i den næste tid have fokus på, at vi i perioder vil komme til at spille overfor etablerede forsvar, så man kan sige, at vi kan bruge sejrene til at holde kritisk fokus på os selv og til et udgangspunkt for at blive endnu bedre, siger Kent Nielsen.

– Vi har vist, at når vi arbejder hårdt og bruger kræfter på vores struktur og organisation, så ser vi stærke ud. Som hold var vi stærke mod FC København. Det kan vi sagtens bruge i det arbejde, vi står foran, slår SIF’s cheftræner fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen