24. november 2019

Kent N.: Vi beskyttede resultatet for tidligt

Kent N.: Vi beskyttede resultatet for tidligt

SIF-træner Kent Nielsen ærgrede sig godt og grundigt over nederlaget søndag eftermiddag på JYSK park, hvor Esbjerg med to mål i 2. halvleg fik vendt 0-1 til 2-1.

Ærgrelse prægede Kent Nielsen efter søndagens nederlag på JYSK park til Esbjerg. Meget så rigtigt ud i 1. halvleg, men efter pausen kom gæsterne længere frem og satte mere fysisk tryk på. Det magtede SIF’erne ikke at stå imod.

– Jeg synes, at vi begyndte at beskytte resultatet for tidligt. Samtidig kom Esbjerg ud med mere fysik og styrke efter at jeg ellers synes, at vi havde spillet en modig 1. halvleg, sagde SIF-træneren efter kampen.

Bortset fra de sidste 10 minutter af 1. halvleg kunne Kent Nielsen lide, det han så, fordi SIF havde bolden og initiativet. Det ændrede sig efter pausen.

– Vi kommer til at forsvare os mere, end vi kan lide, men det skal også siges, at vi stadig skabte chancer og også havde de største muligheder. I bund og grund er vi dog skuffede, sagde han og blev spurgt om resultatets konsekvenser for den nære fremtid. SIF er nu isoleret på sidstepladsen med seks point op til nummer 13.

– Vi må koncentrere os om det, vi selv er herre over, og det er præstationen. Og er præstationen god nok, får vi også resultater, sagde han.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen