6. oktober 2020

Kent N. og Stüker i den varme stol hos SIFosis

SIF’s fanfraktion SIFosis står bag virtuelt opstartsarrangement på facebook i dag kl. 16.30. Kent Nielsen og Jesper Stüker deltager.

Transfervinduet er lukket og sæsonen er godt igang. SIF’s officielle fanklub SIFosis markerer det med et virtuelt opstarts-arrangement på klubbens facebook-side. Arrangementet sendes direkte fra kl. 16.30 til 17.30 i dag.

Cheftræner Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker deltager, og SIFosis formand Thomas Henningsen leder slagets gang med spørgsmål til de to SIF-chefer.

Blandt emnerne vil være det netop overståede transfervindue, hvor SIF har hentet seks unge spillere ind og sagt farvel til en flok rutinerede kræfter ovenpå nedrykningen fra 3F Superligaen.

Sæsonstarten med 12 point i de første 6 kampe vil også blive berørt, og det vil være muligt for seerne at stille spørgsmål i kommentarfeltet på facebook undervejs.

Du kan melde dig som deltager/seer her.

Det direkte signal til facebook vil blive åbnet cirka en halv time før arrangementet går i luften. Det vil dukke op på SIFosis facebook-side, som du kan tilgå her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen