10. september 2020

Kent N. klar til at indfri forventninger

Silkeborg IF indleder sæsonen i 1. division med en udekamp mod FC Helsingør. Hør cheftræner Kent Nielsens tanker om opstarten og hvad der venter for SIF i premierekampen.

Fredag aften er det igen point på spil for Silkeborg IF, når holdet tager hul på livet i landets næstbedste række med en kamp mod FC Helsingør.

Dermed er en lang preseason slut for Kent Nielsens mandskab, som indtil videre har leveret nogle gode præstationer og resultater i testkampene.

– Det virker som om, at vi har været i stand til at tage stafetten op fra foråret, hvor vi var stærke og spillede godt, fortæller Kent Nielsen, som har set sit hold slå SønderjyskE, AaB og FC København i træningskampene.

En ting er dog træningskampe, en anden er, når det gælder point. Et faktum som den rutinerede cheftræner er fuldstændig klar over, inden opgøret mod FC Helsingør.

– Vi skal vinde i morgen. Men vi er også bevidste om, at det ikke kommer af sig selv. Vi har den ydmyghed og respekt der skal til i en meget stærk 1. division, hvor vi bliver maks udfordret. Det gør vi også i morgen mod et hold, som har flere førsteholdskampe, end vi har. De er snu og er et fint spillende hold, som også har nogle oppe foran, som kan lave mål, pointerer cheftræneren, som dog heller ikke er i tvivl om, at hvis SIF-holdet rammer dagen, så er der gode chancer for sejr.

– Hvis vi toppræsterer, så er der en hel del hold, som får det svært mod os, konstaterer cheftræneren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen