13. september 2019

Kent N.: God fornemmelse før OB-kamp

Kent N.: God fornemmelse før OB-kamp

SIF’s cheftræner og spillerne har brugt landskamp-pausen til at gøre fundamentet stærkere. Nu glæder alle sig til at komme i kamp igen.

Cheftræner Kent Nielsen og spillerne har haft kamppause fra 3FSuperligaen i et par uger, men mandag er de tilbage på JYSK park, når OB kommer på besøg. I kampfolderen Go’ Kamp fortæller Kent Nielsen lidt om, hvad der er sket siden seneste opgør på hjemmebane, 3-3 kampen mod SønderjyskE for en månedstid siden.

– Det er snart to uger siden, vi spillede den seneste kamp, pokalopgøret mod Herlev. Siden har der været landskamp-pause, og selv om jeg ikke er fan af pauser – det tror jeg de færreste klubtrænere er – så er den her, og det har vi så udnyttet til at bygge på det fundament, vi allerede har skabt, siger Kent Nielsen i Go’ Kamp.

– Dermed går vi ind til dagens kamp mod OB med en god fornemmelse af, at vi er velforberedte og her på JYSK park har muligheden for at skabe et godt resultat.

– Det er efterhånden næsten en måned siden, vi sidst spillede hjemme, og i mellemtiden har vi været i både Esbjerg og Randers. Kampen i Esbjerg (2-2) var langt fra den bedste, vi har præsteret. Til gengæld synes jeg, at spillerne viste karakter på en varm dag. De sled og slæbte. Derimod var det ikke tilfredsstillende, det der blev leveret ugen efter i Randers (0-2). Det var et skridt tilbage efter en periode med fin fremgang.

– Vi har også været en tur i Herlev og spille pokalfodbold. Med sejr på 3-1 er vi videre til 3. runde, hvor vi glæder os til at skulle møde HIK.

– Men ellers har fokus i den seneste uge været rettet mod aftenens kamp, som jeg og spillerne glæder os til, siger Kent Nielsen.

Køb billet til OB-kampen her. Du sparer kr. 20,- på billetten ved at købe online.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen