29. august 2021

Kent N.: Fint resultat mod et godt hold

Cheftræner Kent Nielsen var ikke overraskende godt tilfreds med sit hold, efter at SIF på Jysk Park slog ét af 3F Superligaens tophold, Randers FC.

Cheftræner Kent Nielsen var ikke overraskende godt tilfreds med sit hold, efter at SIF på Jysk Park slog ét af 3F Superligaens tophold, Randers FC. Gæsterne var inden kampen ubesejret i sæsonens første 6 kampe, men SIF på hjemmebane var for stor en mundfuld.

Kent Nielsen betegnede efter slutfløjtet forestillingen som ”ekstrem underholdende”, og begge hold havde deres stærke perioder. Efter cheftrænerens opfattelse bølgede kampen frem og tilbage, men han betegnede sejren som fortjent.

– Vores mål til 2-0 kort ind i 2. halvleg var meget vigtigt. Det kom på et tidspunkt, da Randers lagde et stort pres på os. Som så ofte før var målet resultatet af hurtigt omstillingsspil fra vores side, og det er jeg selvfølgelig tilfreds med, fortalte Kent Nielsen.

Med en glimt i øjet og en smule selvironi sagde cheftræneren, at det skulle ligne ham dårligt, hvis der ikke var ét eller andet, som han ikke var tilfreds med. Han mente f.eks. ikke at hans hold var dygtig nok til at standse nogle meget farlige omstillinger, som Randers FC havde i 1. halvleg.

– Men det var altså også et godt fodboldhold, som vi var oppe imod. De har fart i fødderne efter at have spillet europæisk fodbold, og jeg sporede ingen træthedstegn hos Randers FC. Vi står nu med 10 points efter 7 kampe, og vi har lige slået rækkens nummer tre. Det kan vi godt være stolte af og tilfredse med, mente Kent Nielsen.

Han mente dog, at hans eget hold i perioder ikke havde været tilstrækkeligt aggressivt, og det kunne være blevet kostbart. Men underholdende var det under alle omstændigheder, også selv om alt i cheftrænerens optik ikke var perfekt. Der er altid plads til forbedringer hos Kent Nielsen.

Da han blev spurgt om der var enkelte spillere, som han havde lyst til at fremhæve, kom svaret prompte. Han mente, at debutanten Oliver Sonne havde gjort det fint som venstre back. Desuden var der ros til anfører Nicklas Helenius, som scorede det første mål og var med i opstillet til det andet. Endelig var der verbale klap på skulderen til indskiftede Andreas Oggesen. Han kom ind i det 55. minut som afløser for Stefan Thordason, der blev kåret til kampens spiller. Efter Kent Nielsens opfattelse lukkede Oggesen de huller på midtbanen, som Randers FC var begyndt at udnytte specielt i 2. halvleg.

Næste opgave for SIF bliver pokalkampen på udebane mod Skive IK torsdag den 2. september klokken 19.15 på. Kent Nielsen forventer at stille med stærkeste opstilling til kampen, og vil ikke spare sine stamspillere.