12. maj 2021

Kent N.: En fantastisk kamp

Kent Nielsen kunne ikke helt slippe skuffelsen over at hans hold satte en 3-0 føring over styr onsdag aften mod Viborg. Men hæftede sig også ved, at det havde været fantastisk kamp.

Der var en trykket stemning i SIF’s omklædningsrum efter 3-3 i Viborg onsdag aften. Foran 3-0 gjorde det ondt på stoltheden, at det lykkedes hjemmeholdet at vende kampen, udligne og også have chancer til sejr i en 2. halvleg, hvor SIF var under pres.

– Selvfølgelig fylder skuffelsen. Vi er ærgerlige over, at det ikke blev til sejr. Men det bør vi hæve os op over. For det blev en fantastisk fodboldkamp, hvor begge hold viste, hvorfor de spiller i Superligaen i næste sæson. Både vi og Viborg fik vist, hvad vi kan. Samtidig fik vi et fint point, og vi skal også anerkende, at Viborg er et stærkt hold, sagde Kent Nielsen, da han havde fordøjet oplevelserne fra en hæsblæsende affære på Viborg Energi Arena.

I 1. halvleg omsatte SIF’erne stort set alt, de kom i nærheden af, til mål, og derfor ærgrede det også Kent Nielsen, at Viborg fik reduceret på straffespark lige inden pausen.

– Det gav dem troen tilbage, og i 2. halvleg viste Viborg, hvor stærkt et hold, det er. Det var to gode hold, der gav hinanden en god kamp, konkluderede SIF-træneren.

Allerede lørdag skal SIF i kamp igen, når HB Køge kommer på besøg på JYSK park. Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen