1. september 2022

Kent inden FCK: Tidligere håb – nu tro

Cheftræner Kent Nielsen har udtaget truppen til fredagens opgave i Parken, hvor FC København tager imod i en kamp, der rummer store udfordringer – og muligheder.

3F Superligaen, 8. spillerunde – fredag den 2. september klokken 19.00 i Parken
FC København – Silkeborg IF

– SIFosis sender en bus afsted fra JYSK park med afgang 13.45. Her får du bus & billet til 300 kr. Busturen kan købes her
– Billetter til kampen købes på FCKs egen hjemmeside på https://billet.fck.dk/
– Udebanesnittet er at finde bag det ene mål på D-tribunen.

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen glæder sig til fredag aften, hvor FC København er modstanderen i 3F Superligaen. Og hvor SIF tidligere tog til Parken med et håb, er det nu vekslet til en tro på at kunne tage noget med hjem.

– Det er altid en kæmpe fornøjelse at skulle spille i Parken – og samtidig en kæmpe udfordring. Men det har bare noget schwung over sig at spille på det danske nationalstadion, og selv om resultaterne ikke har flasket sig for FCK endnu i denne sæson, så skal vi op imod de bedste spillere i hele 3F Superligaen. Der er ingen tvivl om, at vi vil blive udfordret på hele pakken med deres fart, kreativitet, power og tempo – FCK har er et hold udelukkende med topspillere, som vil stille store krav til vores præcision, bevægelighed og skarphed, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Samtidig har vi før bevist – både i Parken og i Silkeborg – at vi også har noget, som de er nødt til at forholde sig til, og hvor vi for nogle år siden nok rejste til Parken med et håb – så har vi i dag vekslet det håb til at have en tro. Det vil som sagt kræve en absolut toppræstation af vores hold at tage noget med hjem, men det har vi bestemt også grund til at tro på, at vi kan levere. Så vi glæder os gevaldigt, slutter cheftræneren.

Han har til opgaven udtaget følgende trup:
Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Alexander Busch
Joel Felix
Tobias Salquist
André Calisir
Oliver Sonne
Robin Østrøm
Lukas Engel
Lukas Klitten
Mark Brink
Pelle Mattsson
Stefán Teitur Thórdarson
Mads Kaalund
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Kasper Kusk
Sebastian Jørgensen
Anders Dahl
Tonni Adamsen
Nicklas Helenius
Søren Tengstedt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen