15. marts 2022

Kæmpe lokalbrag i det ægte Midtjylland!

SIF møder FC Midtjylland fra Vestjylland på JYSK park på søndag d. 20. marts kl. 14.30 – skynd dig at få billet til det store lokalbrag.

De sidste kampe i 3F Superligaens grundspil afvikles synkront søndag eftermiddag, hvor FC Midtjylland fra Vestjylland gæster JYSK park i et kæmpe lokalbrag.

Køb billetter her!

OBS: FCM-fans skal købe billet til afsnit E1 og E2. Vi gør opmærksom på, at personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end på udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

SIF går ind til kampen med to nederlag i træk, og kampen mod vestjyderne er derfor en kærkommen mulighed for at komme tilbage på sporet igen – og der er ingen tvivl om, at netop ulvene er en af de modstandere, som de fleste SIFere allerhelst vil slå.

Begge hold er en del af det forestående Mesterskabsspil, hvor FC København med en frisk sejr i Herning har lagt sig solidt i spidsen. FCM har i øvrigt blot vundet en enkelt af de seneste syv kampe i 3F Superligaen, og der er i skrivende stund 8 point mellem SIF og FCM – forhåbentlig hedder tallet 5 søndag eftermiddag.

Vi forventer igen masser af tilskuere til kampen, og vi er pressede på parkeringskapaciteten i området omkring JYSK park for tiden. Dette forværres sågar af, at der afholdes cykelmesse i hallerne i weekenden. Vi opfordrer derfor alle til at komme i rigtig god tid – og til at parkere en lille gåtur fra stadion.

De af udeholdets gæster, der ankommer fra vest i traktor/mejetærsker og lignende, skal huske at finde alternative ruter, da disse køretøjer ikke tillades på Silkeborg-motorvejen.

Vel mødt på Danmarks smukkeste fodboldstadion.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen