4. august 2020

Kaalund: Jeg skal være en profil i NordicBet Ligaen

Kaalund: Jeg skal være en profil i NordicBet Ligaen

Mads Kaalund var en af de bedste SIF’ere i første halvdel af 2020. Nu håber midtbanespilleren at fortsætte fremgangen i NordicBet Ligaen.

Når Silkeborg IF i midten af september måned sparker gang i NordicBet Ligaen, så er det velkendt territorium for Silkeborg IF’s Mads Kaalund. Midtbanespilleren har 67 kampe i landets næstbedste række på CV’et. I seneste sæson blev det krydret med 21 optrædener i 3F Superligaen. En sæson som startede trist for Kaalund, som døjede med skader. Efter årsskiftet fik den tidligere Nykøbing FC-spiller dog for alvor vist sit værd, og var fast mand på holdkortet hos Kent Nielsen i 2020.

Med erfaringen fra både NordicBet Ligaen og 3F Superligaen i rygsækken, så er det heller ikke så underligt, at den 23-årige midtbanespiller har høje forventninger til den kommende sæson.

– Jeg har en forventning til mig selv, at jeg skal være en profil i 1. division. Jeg er blevet bedre, og fandt også en god relation med de andre, efter jeg kom tilbage fra en skade med foden i sidste sæson, fortæller Mads Kaalund, som er klar til en større rolle i SIF.

– Jeg skal være meget dominerende på holdet. Det er fandme nogle unge gutter, vi har på holdet, så jeg er ved at være den ældste, så jeg skal også tage noget ansvar der, pointerer Kaalund, som med sine 23 år nu efterhånden er sikker på at komme på det “gamle” hold, når der bliver spillet ung mod gammel til træning.

Det er dog ikke bare store personlige forventninger, som Mads Kaalund har til den kommende sæson. Også på holdets vegne ser han store muligheder.

– Vi får sluttet rigtig godt af i Superligaen. Så hvis vi kan fortsætte det, så mener jeg bestemt, at vi har rigtig gode muligheder. Det er bare ud og klø på. Det er fedt at skulle spille med det pres der er, at vi skal ud og vinde alle kampene, fortæller Mads Kaalund, som i sidste sæson scorede to gange.

Silkeborg IF starter sæsonen ud med en udekamp mod FC Helsingør i weekenden 11.-13. september.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen