24. februar 2020

Kaalund efter 1-1 mod FCK: Viser hvor langt vi er nået

Kaalund efter 1-1 mod FCK: Viser hvor langt vi er nået

Silkeborg IF hentede forårets første point, da holdet på hjemmebane søndag aften spillede 1-1 med FC København. En præstation som viser, at SIF-holdet er på rette vej, lyder det fra midtbanespilleren Mads Kaalund.

Den 28/9 2019 skulle der blot gå 34 minutter, inden kampen mellem FC København og Silkeborg IF var afgjort. Københavnerne var på det tidspunkt foran med 4-0, og SIF var langt fra at hente point, selvom det blev til to reduceringer i anden halvleg.

Søndag aften gik det en del bedre, da de forsvarende danske mestre var på besøg på JYSK park. Begge hold havde chancer til mere, men det endte med et 1-1 resultat.

– Det viser lidt om, hvor langt vi er kommet, og det skal vi bare tage med videre, lyder det fra Mads Kaalund, som til kampen havde byttet en bænkplads fra kampen mod AaB ud med en plads i Kent Nielsen startellever.

– Det var rigtig dejligt. Det var noget jeg havde glædet mig til og set frem til. Så det var rigtig fedt med en god kamp i en god kulisse, fortæller midtbanespilleren.

Netop på midtbanen var der ændret en smule på positionerne til kampen. Væk var de traditionelle kanter, mens der i stedet blev satset på en mere kompakt midtbane.

– Jeg synes faktisk, at det fungerede rigtig godt. Vi havde snakket om, at vi skulle lukke ned for deres to centrale midtbanespillere, og så fik de lidt mere plads ude på siderne, men vi var egentlig rimelig afklaret med, at vi skulle kunne håndtere indlæggene, og det synes jeg også lykkes langt hen af vejen, fortæller Mads Kaalund, som med kampen søndag nu er noteret for 12 kampe i Superligaen.

Næste gang at Kaalund og SIF-holdet skal i aktion igen er på søndag, når holdet på udebane møder OB.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen