2. november 2023

Julehjælp: SIF donerer 5 kr. pr. tilskuer til næste hjemmekamp

Der er igen i år et massivt behov for julehjælp i Silkeborg, og SIF har besluttet at donere 5 kr. pr. tilskuer til næste hjemmekamp fredag d. 10. november mod Randers FC.

Julen står for døren, men det er desværre langt fra alle, der har råd til at gøre højtiden til hjerternes fest.

Derfor står Røde Kors Silkeborg og Midtjyllands Avis igen i år bag den koordinerede julehjælp i Silkeborg, hvor trængende familier har mulighed for at få en håndsrækning til julefejringen.

Det projekt vil Silkeborg IF gerne støtte, og det er op til fodboldfansene i Søhøjlandet, hvor stor en check SIF i sidste ende skal skrive.

– Sidste år donerede vi i al stilfærdighed et beløb, men i år vil vi gerne gøre det lidt anderledes og forsøge på vores måde at skabe lidt mere opmærksomhed om projektet, siger adm. direktør i Silkeborg IF Kent Madsen og fortsætter.

– Derfor har vi valgt at donere 5 kr. pr. tilskuer, som kommer på stadion til vores næste hjemmekamp mod Randers FC fredag den 10. november. Så hvis SIF-fansene virkelig bakker op, så kan det blive et ganske anseeligt beløb, vi støtter julehjælpen med, hvilket vi naturligvis håber på, siger Kent Madsen.

Skulle Silkeborg IF til kampen mod Randers FC ramme 5.858 tilskuere, som det var tilfældet i seneste runde mod OB, vil det betyde, at SIF donerer 29.290 kr. Men der er plads til mange flere på JYSK park, så vi håber, at beløbet bliver endnu højere.

Til hjemmekampen mod Randers FC inviterer Silkeborg IF alle fans til en stor fredagsfest i fanzonen, som efter planen udvides markant til formålet, og hvor SIF vil sørge for underholdningen.

Mere info følger om fredagsfesten mod Randers, men uanset hvad, så håber vi på rigtig mange mennesker på JYSK park den 10. november kl. 19.00, så vi kan få sendt et stort beløb af sted til julehjælpen 2023.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen