10. april 2023

“Jeg skylder et mål”

Sebastian Jørgensen scorede to mål mod AC Horsens i seneste opgør, og nu vil SIF’eren på måltavlen igen!

Senest Sebastian Jørgensen kom på måltavlen i Superligaen var i 14. spillerunde.

Dengang var modstanderen AC Horsens, og ‘Seb’ leverede begge kasser i 3-2-nederlaget.

Tirsdag aften skal resultatet gerne være anderledes, men Sebastian Jørgensen vil på måltavlen på ny.

– Et mål er da ved at være på sin plads, og jeg skylder måske efterhånden. Jeg har haft nogle store chancer på det seneste, så det vil være dejligt at prikke den over stregen mod Horsens igen. Jeg er bl.a. med for at lave mål, så det vil betyde meget, hvis jeg kan bidrage med det igen, siger Sebastian Jørgensen, der ser frem til en svær kamp i kvalifikationsspillet.

– AC Horsens kommer med en masse fysik, og de vil forsøge at gøre det svært for os at spille vores spil. Vi skal forsøge hele tiden at få kampen over på vores præmisser og spille fodbold med dem, så er jeg sikker på, vi nok skal lykke med at kreere en masse chancer her på vores hjemmebane.

Se hele SIF-truppen til Horsens-kampen her.

Silkeborg IF kommer med en dugfrisk pokalsejr i bagagen, og det videre avancement i turneringen har givet et moralboost i Søhøjlandet.

– Det er altid dejligt at vinde fodboldkampe. I pokalfodbold handler det om at komme videre, og nu er vi i semifinalen. Det er noget, vi er rigtig glade for, så det giver et kæmpe rygstød. Sejre avler sejre, så vi håber, vi kan bygge videre og fortsætte med vores gode selvtillid og tro på egne evner, siger Sebastian Jørgensen.

Kom på JYSK park tirsdag aften og støt Sebastian Jørgensen og resten af gutterne mod Horsens! Køb billet her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Fanzonen åbner klokken 16.30 med masser af aktiviteter.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen