28. marts 2021

Island-Danmark uden SIF-konfrontation

Det dansk U21-landshold vandt sin anden sejr i træk ved EM, da det blev 2-0 over Island. Begge SIF’s islændinge var med i hele kampen, mens Rasmus Carstensen var bænket hos Danmark.

Billedtekst: SIF-islændingene Stefán Teitur Thórdarson og Patrik Gunnarsson var begge med i Islands kamp mod Danmark søndag eftermiddag.

Det danske U21-landshold er tæt på at have kvalificeret sig til kvartfinalerne ved EM efter søndagens sejr på 2-0 over Island. SIF’s Rasmus Carstensen og den øvrige trup kan dog endnu ikke være helt sikre, da Frankrig i den sene kamp i gruppe C vandt 2-0 over Rusland. Det betyder, at Danmark skal have point i den sidste gruppe-kamp mod Rusland for at være helt sikker.

I søndagens kamp i ungarske Györ udeblev den – med lokale briller – imødesete interne SIF-duel. Godt nok spillede de to SIF’ere, Patrik Gunnarsson og Stefán Teitur Thórdarson, ligesom i den første gruppekamp mod Rusland hele kampen for Island, men hos Danmark var Rasmus Carstensen blevet bænket, og her blev han i hele kampen. Det gjorde den tidligere SIF’er, Frederik Alves Ibsen, nu i West Ham United FC, også.

Det kunne dog ikke forhindre Danmark i at sikre sig en fortjent sejr skabt på to tidlige mål af henholdsvis Gustav Isaksen (5. minut) og Mads Bech (18. minut).

De sidste to gruppekampe, Danmark-Rusland og Island-Frankrig, spilles onsdag kl. 18.00 og kan ses direkte på DR2.

I A-landskampen i Herning søndag aften blev der også sat SIF-aftryk, da Danmark knuste Moldova med en sejr på 8-0. Kasper Dolberg scorede to af de danske mål, og Robert Skov kom ind fra bænken og sørgede for målet til 7-0. De to tidligere SIF’ere spiller som bekendt nu for henholdsvis OGC Nice i Frankrig og TSG Hoffenheim i Tyskland.

Det danske A-landshold spiller igen VM-kvalifikationskamp onsdag kl. 20.45 på udebane mod Østrig. Den kamp kan ses på Kanal 5.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen