23. oktober 2022

”Irriteret, skuffet og træt af det hele”

Venstrebacken Lukas Klitten spillede hele kampen, da SIF søndag aften tabte 3-2 til AC Horsens, der i det 92. minut fik tilkendt et straffespark begået af Klitten selv.

Lukas Klitten kommenterede kort efter kampen både på straffesparket samt holdets generelle præstation, som han ellers synes, var prisværdig.

– Jeg er utroligt irriteret, skuffet og træt af det hele. Jeg er skuffet over måden, vi tabte på i dag, for jeg synes, at vi kæmpede godt for det igennem hele kampen, hvor især 2. halvleg blev hård. Som kampen skred frem, havde et point været flot, for vi kæmpede os tilbage en mand i undertal og holdt Horsens fra de største chancer. At de til sidst fik et straffespark efter en lang halvleg, hvor vi kæmpede godt for det, er bare mega ærgerligt og irriterende. Vi følte, at vi havde gode muligheder for at finde et mellemrum og blive farlige på deres banehalvdel, men de planer kunne vi hurtigt skrotte i 2. halvleg, for et rødt kort og et mål på frispark imod betød, at vi blev nødt til at ændre vores tilgang til kampen. Selv om vi tabte i dag, synes jeg, at vores præstation siger meget om vores hold, for vi kæmpede hårdt og viste energi, selv om folk var trætte til sidst, lød det fra Klitten, inden venstrebacken kommenterede på det straffespark, som han var involveret i i de døende minutter af kampen.

– Jeg så, at bolden blev spillet skråt tilbage i feltet til en af deres spillere, og det eneste jeg tænkte var, at jeg skulle holde hænderne tæt ind til kroppen for ikke at risikere, at der blev dømt straffespark, og det troede jeg også, at jeg gjorde. Men desværre var det åbenbart ikke nok, for der blev dømt straffespark, selv om jeg egentligt var overbevist om, at den ikke ville blive dømt. Jeg havde hånden helt ind til kroppen, og det var fra tæt hold, jeg blev ramt. At den alligevel blev dømt, er sindssygt irriterende, for vi havde kæmpet længe for et 2-2 resultat, kom det fra en tydeligt irriteret Lukas Klitten, der dog i nederlagets og skuffelsens stund kunne sende rosende ord til de mange SIF-fans, der var mødt op i Horsens – mens også den kommende kamp mod West Ham i London fik en kommentar med på vejen.

– Fansene var vanvittigt fede i dag. Jeg kunne især mærke dem i 2. halvleg, hvor jeg løb op og ned ad langsiden derovre. Man kunne mærke en massiv opbakning til trods for, at vi var en mand i undertal og var bagud med 2-1. De var på mange måder den ekstra mand, som vi manglede inde på banen, og jeg håber og ved, at der kommer mange SIF-fans med til London på torsdag, hvor vi skal spille mod West Ham. Lige nu er det svært at glæde sig til sådan en kamp, men når jeg vågner i morgen, og nederlaget er skyllet væk, kan man begynde at glæde sig til den, for det er en stor kamp for os alle, kommenterede Lukas Klitten slutteligt.

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen