19. april 2024

Info om bustur til pokalfinalen!

SIF’s salg af busbilletter til pokalfinalen Kristi himmelfartsdag åbner, i lighed med billetsalget, mandag kl. 10.00. Læs al relevant info om busturen her.

Turen går til Oddset Pokalfinalen i Parken!

Kristi himmelfartsdag torsdag d. 9. maj invaderer de ægte midtjyder fra Søhøjlandet og østjyderne fra Aarhus Gymnastikforening de københavnske gader – og alle dem, der vil med, skal have muligheden for det.

Silkeborg IF sender selvfølgelig busser til den store dag, og du kan her læse meget mere om, hvordan det foregår.

Hvor kan jeg købe billet
Alle busser arrangeret af Silkeborg IF bliver sat til salg mandag d. 22. april kl. 10:00 på: https://sifosis.safeticket.dk/

Busbilletten koster 350 kr. per billet for både børn og voksne.

Der kommer løbende nye busser til salg, efterhånden som de første bliver fyldte.

Hvor mange pladser kan jeg købe?

Der er ikke et maksimum antal for hvor mange pladser, der kan købes ad gangen.

Køber du for en større gruppe, kan I derfor frit booke jeres plads i en valgfri bus. Er I så mange, at der ikke er plads i busserne, kan du skrive en mail til cj@silkeborgif.com.

Hvad er forskellen på busserne?

I FAMILIEBUSSER henviser vi til, at turen foregår på børnenes præmisser. Her vil være plads til liv og glade dage, men også begrænsede mængder alkohol og ro til at kunne lukke øjnene efter en lang dag og en stor oplevelse.

I ALM. FANBUSSER vil stemningen forventeligt være høj, og festen kan fortsætte hele turen igennem. Er du til fællessang, musik og kolde øl, så er dette den rigtige bus for dig.

BUS 8 – AARHUS FANBUS kører kl. 07:30 fra Godsbanen, Kjeld Tolstrups Gade 12, 8000 Aarhus og følger derfra planen for resten af dagen som de øvrige busser. Der bliver ikke sat flere busser til salg fra Aarhus, så det er efter først-til-mølle-princippet med denne ene bus.

Hvor og hvornår er afgang?

Alle busser kører fra JYSK park kl. 07:00. Vi opfordrer til at komme i god tid, da der er mange mennesker, der skal i busserne, inden karavanekørslen mod Parken starter.

Alle private biler der kommer til JYSK park henvises til at parkere/sætte folk af på gruspladsen ud mod Ansvej.

Medbring din billet hvor dit navn og busnummer vil fremgå, enten printet eller på telefonen, den skal fremvises inden afgang.

Det er vigtigt at du både ud og hjem benytter den bus du har bestilt plads i.

Carlsberg ønsker Silkeborg IF tillykke med pokalfinalen 2024 og giver den første omgang i busserne! Gå forbi Café Carlsberg, hvor du kvit og frit kan hente en øl til busturen – der er sodavand til børnene.

Turen derover

Undervejs gøres et enkelt stop på vejen, så der kan strækkes ben og trækkes lidt frisk luft.

Det er tilladt at medbringe mad og drikke til turen. Da mange busser holder pause samme sted, kan køen til spisestederne være lange, derfor anbefales det at medbringe nok forplejning, så indkøb undervejs kan undgås.

Alle busser er udstyret med toilet, internet og et begrænset antal stikkontakter.

Alle busserne kører til den store fanzone på Docken i Nordhavn (Færgehavnsvej 35, 2150 KBH).

Her er der rig mulighed for at varme op til den store kamp, nyde stemningen, købe merchandise og meget mere. Du kan allerede nu bestille Pokalfinale merchandise: https://www.sport24.dk/sif-pokalfinale/

Kl. 14.30 arrangerer Fanenheden Silkeborg stor fanmarch til Parken, hvor vi opfordrer alle til at gå med. Kan man ikke tage turen til fods, er der mulighed for at tage gratis shuttle bus til Parken.

Følg med på klubbens platforme hvor vi inden længe vil fortælle meget mere om den store fanzone og fanmarchen.

Arrangerer du selv bus

Vi er bekendt med flere private og virksomheder der selv arrangerer bus til Pokalfinalen.

Er du selv arrangør af en bus vil vi bede dig sende en mail til cj@silkeborgif.com så vil vi, som en ekstra serviceydelse, i nærmeste fremtid dele lidt praktisk information og opmærksomhedspunkter til dagen.

Hvornår kører busserne hjem igen?
Efter kampen kører busserne retur til JYSK park. Da tidspunktet for kampens afslutning ikke er kendt på forhånd, er der ikke fastsat et bestemt afgangstidspunkt. Når kampen fløjtes af og eventuel fejring er overstået, kører busserne retur til JYSK park.
Det endelige holdested for busserne er endnu ukendt, men alle med billet til busserne får direkte besked om dette, når vi ved nærmere.

OBS!
Busbilletten kan IKKE refunderes.
Det er IKKE muligt at flytte til en anden bus når billetten først er købt.

Det er ikke muligt at blive samlet op undervejs på turen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen