28. januar 2020

Hvem skal tage over efter Simon og Flinta?

Hvem skal tage over efter Simon og Flinta?

SIF har i løbet af vinteren taget afsked med to markante personligheder i truppen. Noget som har kunne mærkes i truppen, som er i gang med at finde et nyt hieraki.

609 kampe for SIF’s førstehold. Det er, hvad der er forsvundet i løbet af vinterpausen i form af Dennis Flinta og Simon Jakobsens farvel til SIF. To markante skikkelse både på og udenfor banen.

– Både Flinta og Simon har betydet enormt meget for hvordan og hvorledes en trup agerer, og hvilke værdier der er. Min erfaring er, at når der er nogen der stopper, så kommer der andre der udfylder hullet. Vi har også klart spillere, som kommer til at være mere tydelige, og kommer til at vokse og påtage sig det ansvar, fortæller cheftræner Kent Nielsen.

En af dem er 26-årige Frederik Møller. Han er nu helt sikker på at være placeret på det “gamle” hold, når der spilles ung mod gammel til træning. Venstrebacken ser udskiftningen i truppen som en naturlig del af fodbolden, men indrømmer også gerne, at han kommer til at savne sin gode ven på holdet.

– Det fylder noget mere udenfor banen. Inde på banen er det jo fodbold. Og her er vi jo vant til, at spillere de kommer og går, det er jo en del af den her verden. For mig personligt er Simon en rigtig god ven, så jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at han ikke er her længere. Men jeg kan godt følge både ham og klubben, så det har jeg fuld forståelse for, lyder det fra Frederik Møller.

På træningslejren i Spanien er der god mulighed for SIF-spillerne til at finde ud af, hvem der skal finde ind i nogle nye roller. Cheftræner Kent Nielsen hjælper dog også gerne lidt på vej. Han har under turen peget på Ronnie Schwartz som ny anfører i SIF, men han har også forventninger til flere andre af de mere rutinerede kræfter.

– Som træner er der også nogle gange, at man giver nogle et skub og siger til dem; Hey, du kan godt det her. Og der har jeg sagt flere gange, at en spiller som Rafa (Rafael Romo, red.), han betyder faktisk noget for de værdier vi har, og hvordan vi skal træne. Vi har Ronnie og Møller, og så har vi fået Vegard ind, som også er en voksen spiller. Samtidig har vi en meget sund træningskultur, så det er jeg ikke så bekymret for, fortæller Kent Nielsen.

784 er det antal kampe, som resten af truppen til sammen har spillet for SIF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen