15. september 2020

Historisk stærk 1. division

Eksperter og aktører er enige om to ting forud for den kommende sæson: Den næstbedste række har aldrig været stærkere og jævnbyrdigheden bliver stor.

”Et hundeslagsmål.” ”Ekstremt jævnbyrdigt.” Sindssygt tæt i den stærkeste 1. division nogensinde.” ”Historisk stærk 1. division.” ”Den stærkeste næstbedste række i landets historie.”

Sådan lyder nogle af forudsigelserne til den kommende sæson fra de mennesker med indsigt i forholdene i den næstbedste danske fodboldrække, som SIF IN BUSINESS har talt med. Der er tale om fodbold-kyndige tv-folk fra TV3, der står for den tv-mæssige dækning af 1. division, og om aktører fra tre af klubberne – alle med en fortid i SIF.

Ud over at være enige om at det bliver tæt og jævnbyrdigt på et højt fodboldmæssigt niveau, som aldrig er set før i den næstbedste række, er de fem deltagere også enige om, at SIF står stærkt i kampen om at snuppe den ene oprykningsplads.

– Jeg tror at Silkeborg IF og Viborg FF er de stærkeste, siger fodboldekspert Poul Hansen, TV3, der var kommentator på en lang række NordicBet Liga-kampe i fjor.

– SIF har et godt udgangspunkt, siger Martin Thomsen med fortid i SIF og nu cheftræner i Skive IK.

– SIF ser ud til at være stærkt kørende, lyder meldingen fra målmandstræner i Kolding IF, Finn Secher, der har en mangeårig fortid som målmandstræner i Silkeborg IF.

– Jeg tror selvfølgelig – og håber også – på min gode gamle klub, Silkeborg, lyder det fra den tidligere SIF-topscorer og koryfæ fra slut-90’erne, Peter Lassen, der nu gør sig som salgs- og sportschef i Hvidovre.

– Jeg har klart størst fidus til SIF og EfB i forhold til Hobro, som formentlig står overfor en stor udskiftning, siger TV3 og Viaplay-kommentator Jonas Helmy.

Læs hele historien i magasinet SIF IN BUSINESS – klik her for adgang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen