28. november 2019

Hebos revanche: Vil slå roommate på mandag

Hebos revanche: Vil slå roommate på mandag

Mathias Hebo Rasmussen mangler bestemt ikke motivation, inden SIF-holdet på mandag møder FC Midtjylland. Hos modstanderholdet finder man nemlig SIF-spillerens roommate, som lige nu har håneretten.

Det er en kamp mellem top og bund i 3F Superligaen, når SIF-holdet på mandag møder FC Midtjylland i Herning. Det er dog ikke noget, som skræmmer SIF-spillerne, som i stedet hæfter sig ved den seneste indbyrdes kamp mellem de to mandskaber, som endte med en 2-1 sejr til FCM.

– Jeg synes faktisk, at vi spillede en tæt kamp mod dem sidst især i første halvleg, mens de måske i anden halvleg var lidt bedre med end os, lyder det fra Mathias Hebo Rasmussen, som ikke er i tvivl om gameplanen til kampen.

– Vi skal gøre det, som vi er gode til. Vi skal være gode med bolden, og så skal vi se, om vi kan stå tæt i kæderne og så lave nogle gode omstillinger, fortæller Hebo, som udover de tre point også har en ekstra motivation for at vinde kampen. Til daglig deler han nemlig lejlighed i Silkeborg med FC Midtjyllands Emiliano Marcondes, som udover de tre point også fik scoret i det omvendte opgør.

– Der vil ikke være noget bedre end at slå ham og FC Midtjylland på mandag. Så vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at lave en rigtig god præstation, slutter Mathias Hebo Rasmussen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen