31. august 2019

Hebo har chance for debut i Randers

Hebo har chance for debut i Randers

SIF’s nye midtbanespiller, Mathias Hebo Rasmussen, er med i den trup, cheftræner Kent Nielsen har udtaget til søndagens udekamp mod Randers FC.

I mandags præsenterede SIF den 24-årige midtbanespiller Mathias Hebo Rasmussen som ny mand i klubben. Søndag, når SIF spiller 3F Superliga-kamp på Cepheus Park i Randers, kan han få debut.

Mathias Hebo Rasmussen blev efter lørdagens træning på JYSK park udtaget blandt de 18 spillere, som cheftræner Kent Nielsen har udvalgt til opgaven. Hebo er eneste ændring i truppen i forhold til 2-2 kampen for en uge siden i Esbjerg. Valance Nambishi glider ud af truppen, da han har pådraget sig en skade.

Dermed ser truppen til søndagens kamp i Randers således ud:

1. Oscar Hedvall
4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
9. Shkodran Maholli
11. Emil Holten
13. Mathias Hebo Rasmussen
14. Dennis Flinta
16. Magnus Dalsgaard
19. Nicolai Vallys
20. Marc Rochester Sørensen
21. Mads Emil Madsen
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Gertsen
25. Anders Hagelskjær
29. Ronnie Schwartz
32. Frederik Alves Ibsen

På skadesfronten lysner det fortsat for Magnus Mattsson, der har deltaget i dele af træningen med de øvrige i ugens løb. Sebastian Jørgensen tager også skridt i den rigtige retning. Ude fortsat i længere tid er Gustav Dahl, Milan Massop og Mads Kaalund. Andreas Heimer plejer fortsat en mindre skade.

Søndagens kamp spilles kl. 14.00 på Cepheus Park. For de SIF-fans, der ikke tager turen for at støtte holdet i Randers sendes den direkte på Eurosport 2 med en times optakt fra kl. 13.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen