19. marts 2019

Hansen inden Lyngby: Vi skal slippe håndbremsen

Hansen inden Lyngby: Vi skal slippe håndbremsen

SIF-cheftræneren har en sund respekt for onsdagens modstander, som ligesom Silkeborg er startet med syv point i forårets tre første kampe.

Det er to mandskaber i pointmæssig god form, som onsdag tørner sammen i Lyngby. Hjemmeholdet har fået sat en god stime sammen, og har startet foråret godt ud med syv point i tre kampe. Der venter derfor en svær opgave for Michael Hansens mandskab, som generelt set har haft det svært med Lyngby-holdet i de sidste par år.

– Jeg har respekt for dem. Det er et godt fodboldhold, som er inde i en god form. De har en god blanding af ungdommelighed og rutine, fortæller SIF’s cheftræner.

Kampen mod Lyngby markerer også starten på tredje omgang af kampe mellem klubberne i NordicBet Ligaen. De to første opgør i sæsonen mod Lyngby er begge endt med nederlag til SIF, mens det heller ikke stod bedre til i sidste sæson, hvor det blev til fire indbyrdes opgør i Superligaen uden sejr til SIF.

Begge hold var senest i aktion i søndags. Noget som Michael Hansen ikke forventer får det helt store at sige i forhold til opgøret i morgen.

– Vi har brugt de to dage efter kampen i søndags godt. Staben bag har været gode til at få os klar, og jeg går hjem efter træningen i dag med en rigtig god fornemmelse i forhold til den fysiske del, fortæller Michael Hansen, som dog gerne ser forbedringer i spillet hos SIF-holdet.

– Rent taktisk bliver det en spændende kamp. Vi skal have sluppet håndbremsen men med respekt for vores modstander, lyder det fra SIF-træneren.

Kampen spilles kl. 19.00, og bliver vist direkte på TV3 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen