7. marts 2022

Hård weekend for U-eliten

Både U19 og U17 måtte se sig besejret af Randers i weekendens opgør, mens U15 spillede uafgjort og vandt straffesparkskonkurrencen. Læs kampreferater her.

U19: Randers – SIF 3-0 (2-0)

– Vi kom bagud efter eet minut efter et boldtab midt på banen og en efterfølgende omstilling, som vi forsvarede dårligt på. Vi havde svært ved at ryste starten af os, og for at gøre ondt værre scorede de direkte på et frispark fra siden, 30 meter fra mål, lige før pausefløjtet. Vi havde en ok periode først i 2. halvleg, hvor vi fik flyttet spillet op på deres halvdel, men vi formåede ikke at omsætte overtaget til mål.

De scorede så igen 5 minutter før tid til 3-0 på en omstilling. Vi må erkende, at tingene ikke helt går vores vej i øjeblikket, og fra at have været i den bedste halvdel af tabellen, er vi nu røget ned på en 9. plads. Der ligger en stor og spændende opgave foran os, for vi skal have vendt skuden og have puttet noget energi og tro på tingene ind i spillerne, inden vi på lørdag tager imod Vejle på Jysk Park, siger U19 cheftræner Jesper Mikkelsen.

 

U17: Randers – SIF 3-2 (1-2)

Mål SIF: Gustav Schmidt Balle og Sebastian Laustsen

– Vi kom bagud allerede efter to minutter, hvor vi blev overrumplet af en længere bold, som blev flikket videre. Herfra kom vi stærkt tilbage og dominerede 1. halvleg, og to fine langskudsmål af Gustav og Sebastian gjorde, at vi førte ved pausen. Vi skulle have lavet endnu flere mål i 1. halvleg, men vi brændte og manglede den sidste kvalitet i den sidste aflevering. I 2. halvleg fandt vi aldrig rigtig rytmen mod et aggressivt Randers hold. Vi spillede med for mange touch og traf generelt for mange forkerte valg på kuglen. Randers fik tildelt et tyndt straffe og scorede derudover i 4 minutters overtid til 3-2 på et frispark fra siden. Vi var for dårlige selv og for lidt omhyggelige i afgørende situationer, og så ender man med at tabe. Aktuelt er vi placeret som nummer 6 med 24 point i en meget lige U17-række, som Brøndby fører med 28 point (og de har en kamp i hånden). Næste weekend kommer Vejle på besøg på JYSK Park, lyder det fra U17-cheftræner Casper Røjkjær.

 

U15: Randers – SIF: 1-1 (0-0) (straffekonkurrence: 3-4)

Mål SIF: Sebastian Christoffersen

Det blev en kamp, hvor momentum ofte skiftede mellem de to hold. Vi havde en god periode midt i 1. halvleg, hvor Spørring ramte stolpen, men ellers blev det ved indlæg uden adresse og afslutninger fra distancen. Vores tekniske niveau var for lavt til, at vi endeligt kunne lykkes og styre kampen i længere sekvenser. I 2. halvleg var Randers mest på bolden og kom foran, da vi tabte bolden på egen banehalvdel og ikke var stærke nok til at reparere. Når de gik højt, havde vi svært ved at spille ud af deres pres, men det hjalp, da vi skiftede lidt i formationen og kort efter udlignede Sebastian Christoffersen på bageste stang efter indlæg fra Simon Stüker. Simon Stüker sparkede på indersiden af stolpen kort før tid, mens Randers også havde en stor chance til at afgøre det mod slutningen. Med to Randers-missere vandt vi straffesparkskonkurrencen, men det var samlet set ikke nogen stor præstation. Dertil var vi ikke seje nok i duelspil og pres, og faserne med bolden var for korte. Selvom uafgjort var et fair resultat, så skabte vi alligevel nok chancer til at lave flere mål, og skulle der have været en vinder, så burde det have været os. Jeg glæder mig over, at vi hurtigt svarede igen, og at drengene fik en sejr i straffesparkskonkurrencen oven på sidste weekends skuffelse mod AGF. Med de to point krøb vi en smule tættere på Randers i den øverste halvdel af tabellen, hvor vi lige nu indtager en 6. plads. Det er tæt omkring os, og vi satser på at kunne bringe os i en endnu bedre position, når vi på hjemmebane møder Vejle i næste weekends kamp, siger U15-træner Peter Ager.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen