3. december 2021

Gustav Marcussen forlader SIF

Silkeborg IFs korttidsaftale med Gustav Marcussen bliver ikke forlænget, og dermed forlader offensivspilleren SIF med årets udgang. Det blev til fire optrædener for Marcussen i efterårssæsonen.

Silkeborg IF og Gustav Marcussen kunne 30. juli annoncere, at parterne havde indgået en aftale gældende for efterårssæsonen, da Marcussen kom til Søhøjlandet efter et ophold hos tyske KFC Uerdingen.

Marcussen, der inden Uerdingen primært figurerede hos Lyngby BK, fik sin officielle SIF-debut med en indskiftning i udekampen mod OB den 15. august, og siden er det blevet til yderligere tre indskiftninger og dermed fire officielle kampe i alt. Med årets udgang udløber kontrakten dog uden forlængelse.

– Vi har været glade for at have Gustav Marcussen i truppen, og han har bidraget fint i sine optrædener. Han var dog uheldig at rende ind i en mindre skade undervejs, og med holdets succes in mente har det selvfølgelig også været svært at tilkæmpe sig mere spilletid, og derfor er vi blevet enige med Gustav om, at han nu skal videre i karrieren og anvende sine kvaliteter andetsteds, siger sportschef Jesper Stüker.

Selv om det blot blev til fire kampe som indskifter for SIF i efterårssæsonen, ser Gustav Marcussen tilbage på sit ophold i Søhøjlandet med et smil på læben.

– Jeg havde selvfølgelig håbet på at bidrage med mere, end det endte med, men det er en gammel sandhed i fodbold, at der sjældent skiftes ret meget ud på succesrige hold – og det må man sige, at SIF har været. Derfor skilles vores veje nu, og jeg vil mene, at jeg kun er blevet en bedre spiller af at være en del af det her hold i en tid, som jeg uanset vil tænke tilbage på med glæde og et smil på læben. Jeg ønsker hele SIF og truppen alt det bedste fremover, siger Gustav Marcussen.

Gustav Marcussen har fået det meste af sin fodboldopvækst i Lyngby BK, hvor han nåede at spille 84 kampe for førsteholdet, inden turen gik til KFC Uerdingen i efteråret 2020. Her blev det til 26 kampe med 4 mål til følge, hvorefter klubben mistede sin licens, så Marcussen blev fritstillet og kom til Silkeborg efter en succesrig prøvetræning.

SIF siger tak for indsatsen til Gustav Marcussen og ønsker ham alt muligt held og lykke i sin videre karriere.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen