5. februar 2023

Gojani til Kalmar

Silkeborg IF har accepteret et købstilbud fra Allsvenskan-klubben Kalmar FF på Robert Gojani, som skifter med øjeblikkelig virkning til det sydøstsvenske.

30-årige Robert Gojani skiftede i august 2021 til Silkeborg IF fra Elfsborg. Siden er det blevet til 37 kampe for SIF, men nu vender han retur hinsidan for at slutte sig til Kalmar FF, der sluttede den seneste Allsvenskan-sæson på en fjerdeplads.

– Robert Gojani har på grund af nogle omstændigheder i sin nærmeste familie haft et stort ønske om at vende tilbage til Sverige, og det har vi ikke villet sætte os imod. Han har været en dygtig spiller for os i sine bedste perioder, mens der desværre også har været nogle perioder med småskader, som har vanskeliggjort et kontinuerligt forløb. Der er ingen tvivl om hans kvaliteter, og han har også været en rigtig god fyr at have i omklædningsrummet, men nogle gange er der også nogle ydre omstændigheder, som vi må handle efter. Vi sender ham derfor videre til det svenske med stor tak for indsatsen, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef Jesper Stüker.

Kalmar FF betaler en mindre overgangssum for den teknisk velfunderede powerspiller, som inden tiden i Elfsborg spillede i Jönköpings IF sammen med André Calisir. Han har gennem årene spillet 136 kampe i den bedste svenske række samt 96 kampe i den næstbedste. Han har endvidere en enkelt A-landskamp for Sverige tilbage i 2018.

– Jeg glæder mig meget til at spille for Kalmar og er samtidig ked af at forlade Silkeborg IF så pludseligt – jeg har haft en rigtig god tid i en meget dejlig klub med gode mennesker og god fodbold. Men nogle gange sker der nogle ting i livet, som ændrer på situationen, og jeg er glad for, at klubben har udvist forståelse. Jeg vil stadig følge klubben tæt og heppe på de røde, siger Robert Gojani.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen