1. juli 2022

Godt punktum på en fin træningslejr

Cheftræner Kent Nielsen endte med at se gode ting i 2-0 sejren over St. Pauli, som kom oven på en træningslejr, hvor truppen var blevet hårdt presset. Også Anders Klynge var tilfreds med testkampen.

– Som målene fortalte, så var anden halvleg markant bedre end første, og især i den sidste halve time var vi gode. Indskiftningerne gjorde os godt, og vi blev bedre og bedre, som kampen skred frem – og mod slutningen fik vi også vist gode prøver på vores spil, og det var to rigtig flotte mål. Så det var et godt punktum på en rigtig fin træningslejr, hvor vi har trænet godt og hårdt. Man kunne da også se på spillerne i dag, at der har været fuldt drøn på siden kampen mod FC København i mandags, hvorfra vi tog direkte til Tønder og her har trænet meget – ja, vel egentlig på max belastning. Det gjorde også, at vi så lidt trætte ud i dele af kampen i dag mod et godt og intenst hold. Men mod slutningen viste vi, at vi var de bedste og vandt fortjent, sagde cheftræner Kent Nielsen kort efter kampen.

Målscorer til 2-0, Anders Klynge, supplerede herefter.

– Vi havde nok lidt tunge ben, og kampen blev også spillet på en halvtung og tør bane, så det blev ikke prangende før til sidst. Her syntes jeg til gengæld, at vi blev gode – og også noget bedre end St. Pauli. Så det var fuldt fortjent, at vi vandt, og det var selvfølgelig også godt at komme på tavlen. Så ja, vi kom lidt sent i gang, men til sidst viste vi alligevel kvaliteten, lød det fra Anders Klynge.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen