23. august 2018

Godt nyt: Simon J på vej tilbage

Godt nyt: Simon J på vej tilbage

En drilsk lårskade har givet dårlige minder hos Simon Jakobsen, som dog nu ser ud til at kunne ånde lettet op.

Det har ikke været Simon Jakobsens sæson indtil nu. Først blev midterstopperen sat på bænken under Peter Sørensens ledelse. Kort efter pådrog forsvarsspilleren sig så en skade i forlåret i en kamp i reserveligaen, som dermed forhindrede Jakobsen i at være disponibel for SIFs nye cheftræner, Michael Hansen.

– Det er forfærdeligt. Det er helt forfærdeligt. Først at blive sat af af den tidligere træner, og så gå direkte over i en skade, når man gerne vil vise sig frem for en ny træner, som selvfølgelig godt ved, hvem jeg er, og hvad jeg står for, men som jo ikke har haft mig på sit eget hold endnu. Så det er klart, jeg vil rigtig gerne have vist mig frem fra “day one”, men det må jeg bare gøre fra nu af, fortæller Simon Jakobsen, som er tilbage på træningsbanen igen.

– Det ser godt ud. Jeg frygtede lidt, at det var rigtig slemt, da jeg gik ud af reservekampen sidste mandag, fordi det var i mit forlår, at jeg for fire et halvt år siden efter min kyssesyge, fik en masse følgeskader i, og var ude i rigtig lang tid. Så det lå lidt i hovedet, at det godt kunne være sådan en omgang igen, fordi det kom lidt på samme måde, fortæller Jakobsen, som stille og roligt ser frem til at blive kampklar igen.

– Jeg træner ikke 100 procent med endnu, men er med i rigtig meget, og kan forhåbentlig fredag og lørdag være med i det meste, fortæller forsvarsspilleren, som håber at være fit til søndag i næste uge, hvor SIF møder Fremad Amager på udebane.

Allerede på søndag spiller Silkeborg IF dog igen, når Næstved BK kommer på besøg. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen