8. maj 2023

God weekend for SIF’s U-hold

Asbjørn Bøndergaard sikrede U19 sejren mod Esbjerg, mens også U17, U15 og U13 havde succes i weekenden.

SIF U19 – EfB 1-0 (1-0)

Mål SIF: Asbjørn Bøndergaard

Vi kom fint fra start og skabte et par gode chancer i 1. halvleg. Én af disse udnyttede Asbjørn Bøndergaard efter 20 min. med en scoring fra kanten af feltet. I 2. halvleg pressede Esbjerg os lidt højere, og vi kom til at sparke langt uden en plan for ofte. Derfor blev de sidste 45 min. mere rodet end de første, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen og fortsætter.

– Det betød dog ikke, at vi var under pres, og Esbjerg havde kampen igennem reelt set ikke en farlig afslutning – måske bortset fra et frispark, der gik et par meter forbi mål. Til gengæld burde vi have lukket kampen med en scoring mere.

– Jeg synes, at vi igen for nu 3. ligakamp i træk så solide ud defensivt, og drengene spiller virkeligt med et godt udtryk i øjeblikket, konkluderer Jesper Mikkelsen.

FCN – SIF U17 2-3 (0-1)

Mål: Magnus Rosengreen, Lasse Abildgaard og Bertram Benggil

– Vi skulle en tur til FCN for at spille vores udsatte kamp fra efteråret, og vi spillede en rigtig fin 1.halvleg, hvor vi havde godt styr på deres gennembrudsspil. Vi var dygtige til at spille forbi deres højdepres, hvor vi lagde Julius ud på siden. Vi kom frem til en del store muligheder, men skarpheden manglede, og vi gik til pausen foran 1-0. De blev kun farlige på omstillinger, når vi smed nogle dumme bolde væk oppe på deres banehalvdel, siger U17-træner Kim Leth Andersen og fortsætter.

– 2.halvleg blev FCN bedre i deres højdepres, og vi var ikke dygtige nok til at bruge bagrummet. Vi kom bagud 2-1 efter et hjørnespark, hvor vi ikke var kyniske nok. Efter målet til 2-1 gik vi til angreb og vores indskiftere gjorde en forskel, og vi fik vendt kampen på små minutter. Det er utroligt dejligt at komme tilbage på sporet igen med en sejr efter en lidt hård periode.

SIF U15 – EfB: 1-1 (1-1) (6-5 efter str.)

Mål: Jonas Heinze

– Vi startede godt og bragte hurtigt spillet op på Esbjergs halvdel. Efter et godt angreb og en mislykket clearing fra modstanderen kunne Jonas Heinze bringe os foran på en flot afslutning i modsatte målhjørne. Mod slutningen af 1. halvleg mistede vi kontrollen og energien, og Esbjerg begyndte at erobre flere bolde og blive farlige på omstillinger, siger U15-cheftræner Peter Ager Kristensen og fortsætter.

– Det var også på et boldtab og efterfølgende indlæg, at de udlignede på allersidste aktion i halvlegen. I 2. halvleg var vi det bedste hold og havde mange besøg i Esbjergs felt, men det var ikke mange store chancer, vi fik skabt. Ud fra kampen var det fortjent, at vi vandt straffesparkskonkurrencen efter fem scoringer og en flot redning af vores målmand. Det var godt at komme på pointtavlen igen, men vi skal stræbe efter mere i kampe som disse.

Vejle B – SIF U13: 2-5 (1-1)

Mål: Kristian Bloch x 4 og selvmål.

– Vi så to virkelig gode U13 hold, som gik op i at spille fodbold, vise deres individuelle kompetencer frem og komme med en masse energi. Vi kom desværre bagud efter et lidt uafstemt 1. pres, som desværre fik os lidt på bagkant. Derefter fik vi sat lidt mere spil sammen centralt på banen, og presset blev mere og mere afstemt, og vi kunne gå til pause med 1-1, siger U13-cheftræner Nick Hansen og fortsætter.

– I pausen lagde vi et fokus på vores høje erobringsspil, og de aftaler der skulle overholdes i presset, men derudover stadig have et fokus på at finde retvendte spillere centralt i banen. Dette lykkedes godt, og aftalerne ift. presset begyndte at sidde mere rigtigt. Flere af spillerne begyndte at steppe op og træde i karakter, og vores individuelle kompetencer blev også vores styrke i 2. halvleg.

– Vi kunne derfor tage fra Vejle med en 5-2-sejr. En rigtig god kamp fra begge mandskaber, men hvor vi gennem godt kollektivt arbejde i erobringsspillet og defensiven samt individuelle færdigheder i det offensive spil, så trak vi det længste strå i dag.

Se målene fra U13-sejren her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen