16. januar 2018

Gammelby: En god landsholdstur for mig

Gammelby: En god landsholdstur for mig

Selv om det blev til to nederlag for ligalandsholdet i Abu Dhabi, glædede Jens Martin Gammelby sig over sit personlige udbytte af turen efter den sidste kamp.

Jens Martin Gammelby fik personlig succes på ligalandsholdets tur til Abu Dhabi i den forgangne uge. Han startede inde i kampene mod Sverige og Jordan, og selv om det blev til to nederlag – 1-2 og 2-3 – kunne han efter den sidste kamp mod Jordan glæde sig over sit personlige udbytte af turen.

– Det har været en god tur for mig. Det har været godt at spille og træne sammen med nogle spillere, der er på lidt højere niveau, end jeg er vant til og som kommer fra nogle store klubber. Det har været godt for mig at teste, at jeg kunne være med på det niveau. Det har været det vigtigste på turen, sagde Jens Martin Gammelby, der udlignede til 1-1 i kampen mod Jordan, til DBU tv.

– Det er jo nyt for mig at være inde omkring landsholdet. Det er en lidt anden spillestil, end jeg er vant til, og det har jeg selvfølgelig også skullet vænne mig til. Det har været noget andet, men meget positivt, fortsatte Gammelby i interviewet med DBU tv.

Om kampen mod Jordan sagde han:

– At lave mål er altid positivt, men kampen var lidt hektisk, og vi fik ikke det resultat, vi gerne ville have haft. Vi følte, at vi var et bedre hold og ville gerne have vundet, men når vi ikke spiller op til vores niveau og ikke er aggressive nok, så får de lov til at score, lød det fra Jens Martin Gammelby.

Gammelby er sammen med de to andre SIF-spillere på ligalandsholdet, Robert Skov og Sammy Skytte, onsdag tilbage på Søholt for sammen med resten af SIF-truppen at forberede sig til torsdagens testkamp mod AC Horsens.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen