16. december 2022

Fuglsang fortsætter på Falster

Oscar Fuglsangs lejemål hos Nykøbing FC er blevet forlænget, så den 20-årige højre back spiller sæsonen færdig på Falster i NordicBet Ligaen.

På transfervinduets sidste dag i august udlejede Silkeborg IF Oscar Fuglsang til Nykøbing FC, hvor han med ni optrædener i NordicBet Ligaen siden har fået tæt på fuld spilletid. Lejemålet var oprindeligt aftalt til at udløbe med årets udgang, men nu er SIF, Nykøbing FC og Fuglsang selv blevet enige om at forlænge aftalen til at gælde også for forårssæsonen.

– Oscar Fuglsang har spillet næsten alle kampe for Nykøbing FC i en stærk række, siden han tiltrådte, og han har derfor fået masser af gode og brugbare kampminutter. Samtidig giver han selv udtryk for, at Nykøbing FC er et godt sted at være i forhold til udvikling – både hvad angår kamptid, spillestil og folkene omkring miljøet, og det er derfor en god case for alle parter, at han fortsætter i forårssæsonen. Dermed bliver han matchet på et højt niveau, og han er meget determineret for at komme retur til SIF i en endnu stærkere udgave til sommer, siger sportschef Jesper Stüker.

Oscar Fuglsang kom til SIF som U17-spiller fra AGF og har siden optrådt på både klubbens U17- og U19-hold i de landsdækkende ligaer. Han fik endvidere debut på SIFs førstehold i pokalkampen mod St. Restrup i september 2020, da han var med fra start som højre back i sejren på 5-0. Siden blev det til yderligere to førsteholdskampe for den 20-årige back, som desuden er noteret for 11 U17-landskampe og 2 U16-landskampe.

Hos Nykøbing FC har han spillet tæt på fuld tid i ni ud af ti mulige kampe i NordicBet Ligaen og i to ud af tre kampe i Pokalturneringen.

 

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 10.03. kl. 14.00
Scroll til toppen