10. april 2023

Forventer tæt kamp: “Her er nøglen til sejr”

Kent Nielsen tager gerne favoritrollen mod AC Horsens, men SIF skal spille op til deres bedste for at sikre sejren.

Det er et såret Horsens-hold, der tirsdag aften gæster JYSK park i Superligaens kvalifikationsspil.

Den Gule Fare har ikke smagt sejrens sødme siden begyndelsen af november i fjor, men selv om Kent Nielsen gerne påtager sig favoritrollen mod AC Horsens, så forventer SIF-chefen, at det bliver et tæt opgør som vanligt mellem holdene.

– Sådan er det som regel, når vi møder Horsens, og det forventer jeg igen, fordi Horsens har nogle våben, der kan gøre ondt på os, hvis ikke vi spiller op til vores bedste.

– Jeg kan godt se i tabellen, at Horsens er inde i en svær periode, men kigger jeg lidt nærmere på deres kampe, så kan jeg også se, at tingene ikke tipper deres vej p.t., og det skal vi sørge for, at der fortsætter, når de møder os, siger Kent Nielsen og uddyber.

– AC Horsens har en meget fin og stram struktur, der gør det svært for os at spille vores flydende spil. Nøglen bliver at holde flowet på de rigtige tidspunkter, så kampen ikke bliver låst. Vi skal være dygtige til at se, hvornår hullerne opstår, for ellers vil vi indkassere mange kontra imod os.

– Derudover skal vi stå imod i de perioder, når de kommer til deres indlæg og standardsituationer. Men omvendt mener jeg, at vi har de offensive profiler, der kan afgøre kampen til vores fordel, hvis vi formår at sætte dem op, siger Kent Nielsen.

Billetter til tirsdagskampen kan som vanligt sikres her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg !

Fanzonen åbner 16.30, så der er rig mulighed for at varme godt op til kampen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen