6. oktober 2021

Flotte statistikker underbygger resultaterne

Der er masser af guf at finde, når man dykker ned i statistikkerne for den første tredjedel af 3F Superligaen, hvor SIFerne topper på flere parametre. Mark Brink har fx flest afleveringer af alle.

– Med en boldbesiddelsesprocent på i gennemsnit 55,4 er SIF det hold i Superligaen, der har bolden mest – og SIFerne bruger også bolden bedst, idet 85,7% af afleveringerne er succesfulde. Det kan ingen af de andre hold hamle op imod.

– Mark Brink (904), Tobias Salquist (792) og Nicolai Vallys (676) ligger nummer 1, 2 og 3 på listen over spillere med flest afleveringer (Vallys på en delt tredjeplads).

– Til gengæld har SIF færrest lange afleveringer af alle – men med 55,8% den højeste succesrate for de lange afleveringer, der defineres som +32 meter.

– Med 90,1% har SIF ligeledes flest succesrige afleveringer på egen banehalvdel – og med 77,9% også på modstanderens.

– SIFerne topper også fortsat statistikken over de hold, der løber mest – det er i turneringens første tredjedel blevet til 1.077.267 meter.

– Nicolai Vallys, Mark Brink og Rasmus Carstensen er alle i top fem over de Superliga-spillere, der har løbet mest i sæsonen. Listen toppes af AaBs Iver Fossum, der bides i haserne af Nicolai Vallys. Randers FCs Lasse Berg Johnsen er treer, mens Mark Brink og Rasmus Carstensen sidder på fjerde- og femtepladsen.

– SIF er med 16 mål det femte-mest scorende hold i Superligaen og med 12 mål imod på en delt fjerdeplads over de mest indkasserende hold.

– Med 12 advarsler er SIF også det hold i Superligaen, der har modtaget færrest gule kort – og i øvrigt også nul røde. Kun Viborg har lavet færre frispark med 86, hvor SIF har lavet 88 – omvendt har Viborg modtaget 32 gule kort, hvilket er klart flest i Superligaen.

Alle statistikker er fra https://superliga.dk/stats/stats-21-22/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen