22. maj 2017

Flot U15-sejr over AaB

SIF’s U15-drenge leverede en fremragende præstation, da de unge talenter lørdag besejrede AaB med 5-2 hjemme på SIF Talentpark.

Der var lagt i kakkelovnen til et vaskeøgte topopgør på SIF Talentpark lørdag formiddag, da Silkeborg IF’s U15-drenge tørnede sammen med AaB’s ditto. Her viste de unge SIF-talenter sig frem på allerbedste vis, og det var derfor også ganske fortjent, at det var PC Hansens mandskab, der indkasserede alle tre point efter en sejr på 5-2.

Det var ellers gæsterne fra Aalborg, der kom bedst fra start, og bragte sig foran 1-0 midtvejs i første halvleg. Fire minutter senere kom SIF dog tilbage på rette spor, da Tobias Nissen headede et flot frispark fra Anton Holch-Leth ind bag en sagesløs AaB-keeper.

Endnu bedre blev det for SIF, da Alexander Lind med to flotte scoringer kunne bringe hjemmeholdet foran 3-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg kom AaB ud med fornyet energi og sad på det meste af spillet i de første 10-15 minutter, hvilket også resulterede i en scoring sat ind på straffe bag en ellers velspillende Lucas Udengaard Jensen.

I de efterfølgende minutter bølgede kampen frem og tilbage, men efter en times spil gjorde Mads Sonniksen det til 4-2, inden Frederik Carstensen lukkede og slukkede på et straffespark til slutresultatet 5-2.

Med sejren og de tre point rykker U15-drengene tættere på AaB, der ellers fører rækken ret suverænt. U13-drengene ligger således på tredjepladsen med 14 point for syv kampe. Næste opgave for de unge SIF-talenter er mod LKB/Gistrup søndag den 28. maj kl. 13.30.