30. august 2020

Flot testsejr af SIF i Telia Parken

Med to mål af Svenn Crone og et af indskiftede Niclas Holm Pedersen vandt SIF søndag eftermiddag 3-1 i Telia Parken over FC København.

Svenn Crone scorede to gange med fire minutters mellemrum, da SIF søndag eftermiddag i Parken vandt sin tredje testsejr på stribe. Det blev 3-1 over FC København i københavnernes første testkamp i forberedelserne til den kommende sæson. Kampen blev spillet over fire gange 20 minutter, og man skulle hen i 3. halvleg, før målene kom.

Med fire minutters mellemrum bragte Svenn Crone SIF på 2-0. I det 47. minut trak han ind i banen fra sin position som venstre back og fyrede af mod FCK-målet. Bolden gik i mål tæt op ad den ene stolpe. Fire minutter senere havde Crone igen sidste fod på bolden, hvorefter Rasmus Falk på hovedstød skabte fornyet spænding i opgøret med reducering til 1-2 efter 54 minutter.

I første halvdel af kampen var det et tæt opgør, hvor Emil Holten kom til en hovedstødsmulighed, men der ellers var langt mellem chancerne. SIF formåede kampen igennem at holde en velorganiseret defensiv og kunne også afvise FCK, selv om der i perioder var tungt spillemæssigt pres på SIF-defensiven.

Selv om FCK pressede på efter en stribe udskiftninger hos SIF efter en times spil, blev det 3-1 til SIF ved indskiftede Niclas Holm Pedersen efter et godt gennemspillet angreb over højrekanten. Niclas Holm var kommet på banen med et kvarter igen i stedet for en dødtræt Magnus Mattsson, der spillede sin første kamp fra start efter sin halvandet år lange skadespause.

SIF skal i den kommende uge ud i to kampe. Torsdag gælder det Sydbank Pokalens første runde med udekamp mod St. Restrup fra Serie 2, og lørdag aften er der VAR-kamp på JYSK park mod Vendsyssel. Følg med på SIF App’en og på hjemmesiden i nyhederne om de to kampe i den kommende uge.

Træningskamp over 4 gange 20 minutter, søndag 30. august kl. 13.00 i Telia Parken:
FC København – Silkeborg IF 1-2 (0-0)
Mål: 0-1 Svenn Crone (47.), 0-2 Svenn Crone (51.), 1-2 Rasmus Falk (54.), 1-3 Niclas Holm Pedersen (69.)
Silkeborg IF (4-3-3): Oscar Hedvall (60.: Stan van Bladeren) – Rasmus Carstensen, Frederik Alves (60.: Jeppe Gertsen), Anders Hagelskjær (60.: Joel Felix), Svenn Crone – Mark Brink, Valance Nambishi, Mads Kaalund (60.: Anders Dahl) – Vegard Moberg (60.: Sebastian Jørgensen), Magnus Mattsson (65.: Niclas Holm Pedersen), Emil Holten.