12. april 2019

FC København besøger JYSK park lørdag

FC København besøger JYSK park lørdag

JYSK park byder på ungdoms-elitefodbold på højt plan lørdag eftermiddag. FC København kommer på besøg og møder SIF i U17- og U19 Ligaen. Begge kampe livestreames. 

JYSK park kan igen lørdag eftermiddag byde på ungdoms-elitefodbold fra øverste hylde. Det sker, når både SIF’s U19- og U17-Ligahold tager imod FC København.

Thomas Lofts U19-mandskab spiller kl. 13.00, og det er et opgør mellem nummer 9 (SIF) og 10 i Ligaen. SIF sad over i seneste runde og har således haft to uger på træningsbanen med den selvtillid, det gav at opnå 0-0 mod et af landets allerbedste U19-mandskaber, FC Midtjylland, der gæstede JYSK park for to uger siden. FC København var også oversidder i sidste runde og kan også se tilbage på et uafgjort resultat som seneste præstation. For to uger siden blev det 3-3 mod FC Nordsjælland.

Efter U19-kampen skal Jesper Mikkelsens U17-mandskab på banen med kampstart kl. 15.30. SIF fører fortsat rækken med to points afstand til FC Nordsjælland, mens FC Københavns udgangspunkt er en 9. plads i Ligaen.

– FC København er særligt dygtige til at holde bolden i egne rækker. Med 60,7 procent boldbesiddelse er københavnerne det hold i Ligaen, der har den største andel af possession. Her ligger vi på en 5. plads med 52,8 procent af tiden med bolden på egne fødder. Det bliver derfor en god test for os at se, om vi kan vinde denne kamp i kampen, som er vigtig for os, da vi tror på, at det er sådan, vi kan udvikle spillerne bedst og i sidste ende også vinde flest fodboldkampe, siger U17-træner Jesper Mikkelsen til kampmagasinet SIF Elite.

Lørdagens talentprogram på Søholt og JYSK park ser således ud:
U13 Liga 1:
10.00: Silkeborg IF – Horsens (Søholts kunstgræsbane)
U19 Liga:
13.00: Silkeborg IF – FC København (JYSK park)
U17-Liga:
15.30: Silkeborg IF – FC København (JYSK park)

Læs Kampmagasinet SIF Elite her. 

Der er gratis adgang til kampene på JYSK park. Har du ikke mulighed for fysisk at være til stede, er det muligt at se livestream fra begge kampe. Klik på billedet øverst i historien for adgang til livestream-signalet. Kampenes kommentator er Anders Frost.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen