13. november 2018

Far og søn som SIF-ambassadører

Far og søn som SIF-ambassadører

Tidligere hovedformand i SIF, Erik Isager, er optaget i SIF’s ambassadørkorps sammen med sin søn, Anders Isager.

SIF har optaget to nye medlemmer af klubbens ambassadørkorps, tidligere hovedformand gennem 40 år i Silkeborg IF, Erik Isager, og hans søn, Anders Isager, der er chefporteføljeforvalter hos BankInvest i København. Dermed tæller ambassadørkorpset nu 107 medlemmer, der alle fremmer Silkeborg IF’s værdier og navn ude i den store verden, hvor de kommer frem.

Det er lidt af en tilsnigelse at kalde Erik Isager for “ny” ambassadør, for han har om nogen været klubbens fanebærer gennem sine 40 år som hovedformand i Silkeborg Idrætsforening. Erik Isager valgte at træde tilbage på seneste generalforsamling, hvor han overlod stafetten til Poul Hansen, og derfor er det helt naturligt, at Erik Isager bærer SIF-fanen videre ved at være en del af SIF’s ambassadørkorps.

Anders Isager har også SIF i blodet – alt andet ville da også være forkert med en far, der brugte det meste af sit fritidsliv i idrætsforeningen.

– Jeg er jo vokset op 800 meter fra Danmarks flotteste stadion, JYSK Park. Dengang var Søholt min bedste legeplads. Særligt gennem 80’erne har jeg slidt Søholts græs tyndt. Mest på cricketbanen, men også med legekammeraterne hjemme fra vejen, hvor vi har udkæmpet utallige fodboldkampe. Jeg har været med min far på stadion siden vi spillede i Danmarksserien i midt 70’erne. Jeg fik en 10’er, som til min fortrydelse skulle bruges på fodboldvennernes lotteri, og i pausen lavede vi straffesparkskonkurrence fra den rigtige 11 meterplet inde på stadion, fortæller Anders Isager.

Han flyttede fra Silkeborg som 27-årig i 1996. Anders Isager er uddannet i Jyske Bank i Silkeborg og har siden 1993 arbejdet med investering. De første mange år på den internationale landevej med danske realkredit- og virksomhedsobligationer i tasken og nu som chefporteføljeforvalter i BankInvest i København.

Fra sin tid i Jyske Bank i Vestergade husker han en helt særlig episode:

– Jeg husker særligt et arrangement, vi lavede i Jyske Bank Sport efter Bo Johansson var tiltrådt som træner (i 1993 – red.). Jeg kom til at formulere indbydelsen som: ”Kom og hør hvordan SIF bliver Danmarksmester i 1994”. Det er ikke nogen klog formulering, fortalte Bo Johanson mig. Men vi fyldte Jyske Banks kantine. Bosse var fantastisk og resten er historie. Fodbold kan virkelig noget, når det gælder integritet og fællesskab, fortæller Anders Isager.

Erik Isager er for de fleste med kendskab til SIF et kendt ansigt. SIF IN BUSINESS bragte en historie om ham og den nye formand, Poul Hansen, i forbindelse med formandsskiftet. Den kan læses nederst på siden.

Få overblikket over SIF’s ambassadørkorps her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen