28. marts 2019

eSuperligaen: Et forvandlet SIF-hold vinder to i træk

eSuperligaen: Et forvandlet SIF-hold vinder to i træk

For anden dag i træk vandt Silkeborg IF i eSuperligaen. Håbet om top 8 lever endnu. 

Planen var klar. Syv sejre på stribe skulle der til, hvis Silkeborg IF’s eSuperliga-mandskab skulle sikre sig en top 8-placering, og dermed adgang til Finals i KB-Hallen.

Tirsdag og onsdag kom de to første sejre så i hus, da Lyngby og AGF blev besejret. Du kan finde highlights fra AGF-kampen i videoen ovenover, mens du kan se højdepunkter fra Lyngby-kampen her.

SIF’s eSuperligahold har ellers fået en skuffende start på sæson 2 af eSuperligaen. Flere kampe er blevet tabt på reglen om udebanemål, og holdet er blevet dømt færdige i årets turnering flere steder fra. Hos SIF’s eSports-manager, Daniel Lauridsen er moralen dog intakt.

– Vi har jo fra dag ét holdt snuden i sporet og troet på, at vi nok skulle vinde vores kampe. Vores kampprogram har været svært og med vores kampe mod top 5 afviklet, ser vi på nogle ganske overskuelige kampe i forhold til vores niveau. Der er ingen nemme kampe i eSuperligaen, men vi tror stadig på at vi kan nå top 8, hvis vi holder det niveau vi viste i den her uge.

Både Mike Sanchez Nielsen og Jesper “Pilm” Prang vandt deres respektive kampe i begge opgør, hvilket giver forhåbninger om en stærk slutspurt i de resterende kampe, hvor AC Horsens, Vendsyssel, OB, FC Midtjylland og Esbjerg venter.

– Mike og Jesper taber ikke en personlig kamp i denne uge og det viser bare, at de nu er et godt sted rent spillemæssigt. Det var to meget vigtige sejre vi tager i den her uge. En hævn sejr over Lyngby fra nederlaget i sidste uge i NordicBet Ligaen og en sejr over lokalrivalerne fra AGF, giver jo ekstra blod på tanden, og jeg er sikker på, at vi er mere sultne end før, og at vores momentum vil hjælpe os i de kommende kampe, lyder det fra Daniel Lauridsen, som regner med, at 22 point vil være nok til at kvalificere sig videre.

Dermed skal SIF vinde de resterende fem kampe.

Vil du se mere til SIF’s eSports-hold, så har du chancen for det i den kommende weekend. Læs mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen