11. august 2022

En uforglemmelig indløber-oplevelse

Til mandagens kamp mod AaB var der en særligt inviteret blandt indløberne. Læs her historien om, hvordan 10-årige Dian fik en uforglemmelig oplevelse.

Til hjemmekampen på JYSK park mod AaB i mandags havde vi særligt besøg af en dejlig dreng og hans familie.

Tina Kelstrup Kristensen har sønnen Dian på 10 år, og hun havde rakt ud til SIF for at give ham en helt særlig fødselsdagsgave i form af en sejr og en succesoplevelse i livet.

– Dian har i et stykke tid kæmpet med sig selv, med skolen og i det hele taget med at finde sig til rette i livet, men med fodbold, SIF og særligt SIF-spilleren Mark Brink har der igennem de sidste par år alligevel været et lys og et fast holdepunkt i Dians liv, siger Tina Kelstrup Kristensen.

Derfor gjorde SIF og ikke mindst Mark Brink naturligvis, hvad vi kunne for at give Dian en helt særlig oplevelse, og med en invitation til at komme ind og være indløber sammen med Mark Brink til en hjemmekamp i 3F Superligaen, var grundstenen til en uforglemmelig dag på JYSK park lagt. Efter lidt betænkningstid tog Dian mod til sig og takkede ja – og efter dialog med Dians træner i SIFs samarbejdsklub ØBG Silkeborg, fik han tilmed lov til at vælge fire holdkammerater, der skulle gøre ham selskab og give støtte som indløbere på dagen.

Med familien heppende fra sidelinjen indtog Dian og hans kammerater banen på JYSK park – hånd i hånd med idolet Mark Brink. Efter kampen kvitterede Mark Brink endda (af egen lomme) med sin spillertrøje, autografer og et billede, der kunne forevige det store møde.

– Vi håber, at Tinas store mod til at række ud efter hjælp – og ikke mindst Dians store mod til at overkomme en stor grænse – kan tjene som inspiration for andre, der måtte have brug for en sejr og en succesoplevelse. Det er virkelig dejligt, når vi i SIF kan gøre en forskel og være noget mere for nogle flere, siger Fan- og Eventkoordinator Camilla M. Jensen.

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen