8. august 2022

”En stærk præstation af os”

Tobias Salquist og Anders Klynge var godt tilfredse med mandagens 3-1 sejr over AaB.

– Jeg er meget tilfreds med den 2. halvleg, vi spillede, for der spillede vi godt. I første halvleg spillede vi ikke specielt godt, for der mistede vi bolden for tit og på nogle dumme steder, hvilket betød, at de fik nogle farlige omstillinger, som de ikke skulle have haft. Vi er et hold, der spiller med meget risiko, hvilket også har givet pote i mange kampe, men vi skal sørge for at minimere de fejl, vi laver, for på et tidspunkt bliver de straffet, lagde Tobias Salquist ud efter dagens 3-1 sejr over AaB.

– AaB har et rigtig godt hold, så det er ikke fordi, vi forventer at vinde, fordi vi vandt tre kampe mod dem i sidste sæson. De har kvalitetsspillere hele vejen rundt, så det er en utrolig stærk præstation af os, at vi formår at vinde 3-1 over dem. Næste kamp mod Viborg bliver også en fed kamp, for den er speciel for fansene, fordi det er et rigtigt lokalopgør. Viborg er godt kørende og har fået en god start på sæsonen, så vi skal forberede os grundigt frem mod den kamp, som vi plejer at gøre, sluttede Salquist.

Også Anders Klynge havde smil på de fynske læber efter sejren.

– Man er næsten altid tilfreds, når man vinder en fodboldkamp, for det er trods alt det, det handler om, og det har vi gjort de sidste par gange, så det er selvfølgelig tilfredsstillende. Det er altid en god følelse at stå med tre point efter en kamp. Men i 1. halvleg gav vi bolde og omstillinger væk, som vi normalt ikke bør gøre. Vi spiller godt i momenter, men generelt var det ikke godt nok i 1. halvleg. I 2. halvleg fik vi mere styr på tingene og kontrollerede kampen på trods af deres mål til 2-1. Generelt var det en god kamp, men der er et par småting, som skal være bedre.

Til sidst fik den nytilkomne Tonni Adamsen også et par rosende ord med på vejen fra Anders Klynge.

– Han ved, hvor målet står – når han får en chance, sparker han den ind. Han har ikke nået at træne så meget med endnu, men allerede i dag så vi, at man ikke skal give ham mange chancer foran målet, for så scorer han. Det er en super spiller og super personlighed at få ind på holdet, og hvis han kan være med til at bidrage til holdet, så har vi endnu flere muligheder og kan blive endnu farligere i de kommende kampe, afsluttede en tydeligt glad Anders Klynge.

 

Interviews: Anders Mathiasen

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen