7. oktober 2022

”En mindeværdig aften på JYSK Park”

Der var brede smil på SIF-spillerne torsdag aften, da de evaluerede på den meriterende storsejr over FCSB. Hør fra Tobias Salquist, Stefán Teitur Thórdarson og Sebastian Jørgensen her.

Det var en veltilfreds Tobias Salquist, der efter torsdagens 5-0 sejr over FCSB i Conference League satte ord på kampens forløb – en kamp, som han selv beskriver som en præstation af høj kvalitet.

– Det var en dejlig og mindeværdig aften på JYSK park, som man ikke lige glemmer. Det er en kæmpe klub med store økonomiske muskler, og vi forberedte os grundigt på, hvordan de spiller. Vi fik tre meget vigtige point i en svær gruppe, og man er altid tilfreds, når man har vundet, lagde Tobias Salquist ud, inden han kiggede frem mod næste uge, hvor turen går til netop Bukarest.

– Det bliver en helt anden kamp end den i dag. Vi ved, at de har et kæmpe stadion med en stor fanbase, og det bliver en fed kamp, men den bliver også vidt forskellig fra den i dag. Anderlecht tabte til West Ham i dag, så de er kun et point foran os nu, så det er der også gode perspektiver i. Vi tager en kamp ad gangen, men den her sejr er selvfølgelig et kæmpe rygstød for os. Det er godt for os at se, at når vi har kvalitet i vores spil, pasningerne sidder hvor de skal og løbene uden bold kommer konstant, så spiller vi rigtig godt. Den her kamp var høj kvalitet fra os, og sejren kunne i sidste ende have været endnu større. Det handler om at holde skruen i vandet, for vi har en vigtig kamp på søndag mod OB, der skal vindes. Med til sejren hører også en fantastisk kulisse, der hjælper os hver gang, men det har vi også efterhånden gjort os fortjent til, afsluttede en tydeligt tilfreds Tobias Salquist.

Stefán Teitur Thórdarson var naturligvis også godt tilfreds med udbyttet i aftenens kamp.

– Det var en super fed kamp, og det er en fantastisk følelse, man står med efterfølgende. Vi spillede dem ud af banen, og vi har mange flere chancer end til de fem mål, vi lavede. Det var en super indsats hele vejen rundt. Man kan ikke sige noget, når man scorer fem mål, men vi burde måske have scoret endnu flere, end vi gjorde i dag, og det fortæller også noget om vores præstation. Vi står efter kampen med tre point, og det er dét, der betyder mest, indledte den islandske midtbanespiller.

– Det var en utroligt forløsende sejr for os. Kulissen var fantastisk – lige som den var mod West Ham, hvor stadion også var elektrisk som i dag. I de fleste kampe her på JYSK park er der en speciel og fed stemning, hvilket vi også oplevede i dag. En super indsats fra både holdet og fansene, afsluttede Stefán Teitur Thórdarson, inden Sebastian Jørgensen tog over.

– Det var en god dag på kontoret i dag, hvor de fleste ting fungerede, og vi fik sat en masse gode angreb sammen. Både Kusk og Helenius er garanter for mål, når de får chancen, hvilket vi også så i dag. Spillet flød godt, lagde Sebastian Jørgensen ud, inden han med rosende ord beskrev Kasper Kusks start i Silkeborg IF.

– Kusk er kommet rigtig godt ind i spillet. Det ligner jo nærmest, at han har spillet her i mange år. Derudover har han en fantastisk venstrefod, som vi uden tvivl kommer til at nyde godt af i lang tid. Kusk spillede til højre i dag, mens jeg spillede til venstre, og det har jeg det egentligt fint med. Jeg synes, at det er sjovt at prøve nye ting og vise, at jeg godt kan spille til venstre også, og det fungerede jo egentligt meget godt. Det var dejligt, at vi alle kunne gøre en god indsats og en forskel for holdet, afsluttede en tydeligt glad og tilfreds Sebastian Jørgensen.

 

 

Interviews: Anders Mathiasen

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen