9. februar 2018

Drømmen – “Bonderøven fra Ringkøbing”

Drømmen: Del 3 – “Bonderøven fra Ringkøbing”

Anders Dahl spiller til daglig på Silkeborg IFs U17-mandskab. Vejen til en kontrakt i Silkeborg har dog været en lidt anden for midtbanespilleren, som modsat de fleste andre i SIF kommer langvejs fra for at udleve drømmen.

I det tredje afsnit af SIFs talentserie “Drømmen”, har vi fokus på den blot 15-årige Anders Dahl, som til daglig spiller på SIFs U17-hold.

– Drømmen det er at komme op i SIFs førsteholdstrup og spille som fast mand på holdet, og måske udvikle mig så meget, at jeg kan komme videre til en ny klub, måske i udlandet i en af de store ligaer og blive en profil der, fortæller Anders Dahl i afsnittet, som viser dagligdagen for den unge spiller, som oprindeligt kommer fra Ringkøbing.

Nu bor han på Silkeborg Efterskole, som har gjort det muligt for talentet at passe sin skolegang, fodboldtræning og samtidig føle sig til rette i en ny by væk fra de trygge rammer i Ringkøbing.

– Man kan sige det hårdt og kontant. Hvis Silkeborg Efterskole ikke havde været der, så havde jeg måske ikke valgt Silkeborg, da jeg ellers så selv skulle stå på egne ben som 15-årig i en niende klasse, fortæller Anders Dahl, som havde en lang række klubber at vælge mellem, da han inden denne sæson skulle vælge, hvor karrieren skulle fortsætte.

Du kan se meget mere til det unge talent i videoen her nedenunder.

Du kan også se de to første afsnit af Drømmen. Det første handler om Magnus Mattsson, mens det andet handler om forsvarstalentet, Nicklas Bugge.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen