15. september 2021

Drengene fortjener en kæmpe opbakning

SIFs cheftræner Kent Nielsen kalder mandagens lokalbrag mod AGF for en kæmpe kamp – og opfordrer hele Silkeborg til at møde op og give SIF-spillerne en massiv opbakning.

– Det er jo en kæmpe kamp for os. Der er noget helt særligt over vores lokalopgør mod AGF, og der er ingen tvivl om, at det bliver intenst. AGF kommer med en masse fans og deres klassiske power, aggressivitet og energi, som vi skal håndtere, og det har vi heldigvis også rigtig gode erfaringer med, lyder det fra Kent Nielsen op til mandagens lokalbrag på JYSK park.

Han kunne i seneste Superliga-runde se SIF-mandskabet sikre et fortjent point i Brøndby, mens AGF i ottende forsøg fik sæsonens første sejr med 1-0 hjemme mod Vejle.

– AGF har haft en vanskelig start på sæsonen, men sådan en sejr giver ny optimisme i en klub, der er en af landets største med et konstant stort pres – især, når resultaterne halter. De har anvendt transfervinduet til at bringe ekstra krydderi ind i truppen med nogle dygtige individualister, som vi skal være opmærksomme på, men vi føler os godt rustede og kommer bestemt også ind til kampen med stor optimisme og tro på egne evner. Det bliver en kamp mellem to hold, der har en vidt forskellig spillestil, og så handler det om at tvinge kampen over på vores præmisser. Det er nøglen, og jeg tør godt sige, at AGF skal virkelig være gode for at få noget med fra JYSK park, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi har bevist, at vi kan være med i det fine selskab, og vi har stor selvtillid. Vi er et rigtig godt sted og står solidt defensivt, mens vi i alle kampe også truer offensivt. Vi hyldes i hele fodbold-Danmark for vores spil og resultater, og jeg vil gerne opfordre hele Silkeborg og omegn til at møde op på JYSK park på mandag og give drengene en kæmpe opbakning. Det synes jeg virkelig, at de har fortjent, og man skal bare være klar over, at det betyder rigtig meget for spillerne. Det har en kæmpe betydning, når der er godt fyldt op og stor opbakning fra lægterne, og det kan tippe de sidste procenter over på vores side – så kom nu afsted og hjælp os til en sejr, slutter Kent Nielsen.

Køb billet til kampen på billet.silkeborgif.com

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen