18. november 2021

”Det kan blive rigtig livligt”

SIFs cheftræner Kent Nielsen forventer en meget livlig kamp på søndag, hvor Silkeborg IF gæster FC Nordsjælland.

3F Superligaen, 16. runde – søndag den 21. november 2021 klokken 14.00 på Right To Dream Park.
FC Nordsjælland – Silkeborg IF

Søndag klokken 14.00 venter FC Nordsjælland i Farum i 3F Superligaens 16. spillerunde i sæsonens anden El Plàstico, og cheftræner Kent Nielsen har forventninger om en livlig omgang.

– Det kan sagtens gå hen at blive rigtig livligt og underholdende – forhåbentlig kun i den ene ende. Sidste gang mod FC Nordsjælland forpagtede vi en god del af skarpheden og straffede dem prompte, men resultatet 4-1 var nok lidt misvisende – og vi ved, at vi søndag helt sikkert bliver udfordret på især deres fart og individuelle kompetencer, så vi skal have hurtigløberskoene med. Det bliver en kamp om hvem af de to hold, der kan dominere bedst på bolden, forudser cheftræner Kent Nielsen og fortsætter.

– Landskampspausen har bekommet os vel, og vi har mange spillere, der har gjort sig fortjent til en startplads. Vores landsholdsspillere er kommet godt hjem, og Sebastian Jørgensen er også blevet klar igen oven på sin skade, så holdet ser godt ud, og vi går forventningsfulde ind til kampen. Jeg hører, at der igen vil være en god portion medrejsende fans på lægterne, og det glæder vi os til. Der har været rigtig flot support også på udebanerne her i efteråret, og det betyder rigtig meget for os – støtten giver ekstra energi til holdet og gør en forskel, fastslår Kent Nielsen.

Fangrupperne SIFosis og Stoltheden har således arrangeret bus til kampen – 300 kr. incl. billet. Læs mere og få fat i en plads her. Også fanfraktionen SIF Hovedstaden har varslet et fremmøde, så der er mulighed for rigtig god stemning på udebaneafsnittet, som er er på Farum Fjernvarme Tribunen (B-Tribunen).

Alle personer med billet til kampen, der er 15 år eller derover, skal fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til Right to Dream Park på kampdagen. FCN kører med flere åbne indgange og ekstra personale, men opfordrer stadig til at ankomme i god tid, gerne minimum 30 minutter før kampstart, så alle kan komme på plads inden kampstart.

Seneste opgør mellem søndagens kombattanter gav en 4-1 sejr til SIF den 3. oktober på JYSK park. Kampen kan følges på TV3 Sport, men ses naturligvis bedst live. Så tag med til Farum og støt Søhøjlandets Helte i årets næstsidste Superligakamp!

Billetsalg på https://billet.fcn.dk

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen