22. april 2022

Det bliver underholdende og seværdigt

Kent Nielsen glæder sig til topkampen i Aalborg, hvor hans mandskab senest sejrede med 4-1. Cheftræneren forventer dog en helt anden opgave i søndagens kamp.

Søndag den 24. april klokken 14.00 på Aalborg Portland Park
AaB – Silkeborg IF
Billetlink og al relevant info ift adgang, parkering osv på AaB’s hjemmeside
Tag med fanbusserne for kun 100 kr. – klik her

– Selv om vi vandt med 4-1 sidste gang i Aalborg, var det faktisk et tæt opgør – hvor vores effektivitet eksploderede. Men det er en helt anden opgave denne gang, hvor AaB både har skiftet på trænerbænken og på holdet. Sidst var de lidt i et vadested, men med Lars Friis har de løftet sig i udtrykket, og Friis har flot fået implementeret det meget velorganiserede og aggressive pres, som han også lykkedes med i Viborg – og det har endda fået et ekstra hak i Aalborg. Samtidig har AaB fået gang i både Kasper Kusk og Lucas Andersen, som sammen med Louka Prip og Iver Fossum giver dem masser af kreativitet, så der bliver nok at se til, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Jeg forventer et underholdende og seværdigt opgør med fart på, og der kommer formentlig til at være en del omstillinger i begge retninger. I det hele taget tror vi på, at der vil blive spillet frisk til, og vi skal igen ramme tæt på vores max for at få noget med hjem. Vi er helt afhængige af, at kollektivet lykkes, og det tror vi selvfølgelig på, at vi kan. Vi glæder os til opgaven og nyder, at der er så meget gang i den med store kampe hele tiden i et tæt og spændende program. Endeligt håber vi selvfølgelig også på, at der vil være en solid opbakning til os fra udebaneafsnittet i Aalborg – det var der sidste gang, og det var der også i tirsdags i Randers, hvor SIF-fansene dominerede totalt. Det giver lige de sidste procenter, så kom afsted og støt drengene, slutter cheftræneren.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen