19. april 2018

Gustav Dahl: Fantastisk at være tilbage

Dahl: Fantastisk at være tilbage

Gustav Dahl havde ikke spillet en fodboldkamp siden d. 4. august 2017. Men det blev der lavet om på torsdag aften, da venstrebacken gjorde comeback efter et langvarigt skadesforløb.

På papiret var det ikke den vigtigste kamp i SIF-historien, da Silkeborg IF torsdag aften slog Hobro IK med 2-0. Men bedømt udfra jublen efterfølgende, så var det tydeligt, at 2-0 sejren over Hobro IK kom på et særdeles vigtigt tidspunkt efter en lang stime uden sejre.

I startopstillingen var der lidt overraskende blevet plads til Gustav Dahl, som var udtaget til sin første kamp i ni måneder, efter et langvarigt skadesforløb, hvor venstrebacken har haft problemer med begge sine hofter. En startplads som blev kvitteret med 60 gode minutter fra Gustav Dahl, som efter kampen var nærmest lykkelig.

– Det var en fantastisk følelse at være tilbage, lød det fra Gustav Dahl, som i omklædningsrummet efter kampen blev afkrævet en tale af holdkammeraterne, som ellers kun er kutyme, når der er tale om en debutant. Men ni måneder er lang tid, og det kunne også mærkes på forsvarsspilleren, som var rørt over foreløbigt at have vundet karrierens sværeste kamp udenfor banen.

– Det har sateme været et hårdt forløb for mig, så ja, det gør det bare ekstra stort at komme tilbage i dag, lød det fra en glad Gustav Dahl, som er kommet tilbage på et særdeles spændende tidspunkt i sæsonen, hvor en pokalsemifinale og nedrykningsplayoff-kampe lurer rundt om hjørnet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen