23. marts 2018

Dårlig 2. halvleg kostede for U15

SIF’s U15-talenter led nederlag i forårets anden turneringskamp. Viborg tog hjem med 2-1.

SIF’s U15-drenge  måtte også i forårets anden turneringskamp se sig slået. Onsdag aften kunne FK Viborg tage hjem med en sejr på 2-1 efter en kamp, hvor SIF dominerede 1. halvleg, men ikke kunne holde fast efter pausen.

– Generelt var det en kamp med alt for mange dårlige beslutninger og svag teknisk kvalitet. Vi må videre og se om vi kan gøre det bedre mod Randers søndag, konkluderer U15-træner Casper Røjkjær om kampen.

SIF havde bolden en del i 1. halvleg og spillede sig også frem til 3-4 chancer. En af dem udnyttede Yunus Akbayir på oplæg fra Filip Stojilkovic, og SIF kunne gå til pause med 1-0 føringen.

I 2. halvleg formåede SIF dog ikke at sætte ret meget sammen og forsømte at spille i dybden. Derfor lykkedes Viborg med at gå højt på SIF’erne, der ikke kunne spille sig ud af presset. Det udløste to mål, der var nok til sejren.

Søndag kl. 11.00 spiller SIF mod Randers på kunstgræsbanen ved Bio Nutria Park.

U15 Liga 1, 2. runde, onsdag 21. marts kl. 18.30 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF – FK Viborg  2-1 (1-0)
Mål: 1-0 Yunus Akbayir (16.), 1-1 Abdul Wahid Hanan (36.), 1-2 Oliver Alexander Henriksen (56.)