13. oktober 2017

Dårlig 1. halvleg blev dyr for U13

SIF’s U13-drenge tabte onsdagens turneringskamp  til Hammerum med 1-2 efter 0-2 ved pausen.

En 1. halvleg langt under niveau kom til at koste for SIF’s U13-drenge, der tabte onsdag aften på Søholt, hvor Hammerum var på besøg. Bagud 0-2 ved pausen skulle SIF på jagt i 2. halvleg, og her manglede heldet – og måske også de afgørende færdigheder.

– Vi er stillestående og uden idéer i den første halve time, og det er med ryggen til mål, når vi har bolden. En opsang i pausen for en slap attitude og et flot comeback på det spillemæssige område i 2. halvleg gør at vi trods alt ser lidt positivt tilbage på kampen, hvor vores manglende afslutningsfærdigheder får afgørende betydning for udfaldet, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard om onsdagens oplevelse

Spillet blev mere kreativt i kampens sidste halvdel, og hver især spillede drengene op til det, de kunne. Det var ikke nok til point, men trods alt et udgangspunkt at arbejde videre fra.

– Vi skal blive dygtigere til at spille og blive retvendt på midten, ligesom løb uden bold skal bygges på mntalt. Jeg tror, at Hammerums målmand løb mere end mange af vores i 1. halvleg, og det er naturligvis ikke godt nok, fortsatte Nicolaj Bækgaard.

U13-drengene spiller igen den 28. oktober, hvor FK Viborg tager imod.

Kampen i tal:
U13 drenge Liga 1, pulje 702, 11. runde, onsdag den 11. oktober kl. 19.15 på Søholt:
Silkeborg IF – Hammerum IF 1-2 (0-2)
Målscorer for SIF: Victor Sinnerup.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen